Gazete Vatan Logo
Magazin Gelinim Mutfakta sunucusu kim? 22-26 Kasım haftası Gelinim Mutfakta’yı kim sunacak?

Gelinim Mutfakta sunucusu kim? 22-26 Kasım haftası Gelinim Mutfakta’yı kim sunacak?

22-26 Kasım Gelinim Mutfakta sunucusu kim oldu? Gelinim Mutfakta sunucusu aramaları yeni haftayla birlikte yoğunlaştı. Kanal D’de hafta içi her gün yayınlanan programda, format değişikliğine gidildi ve her hafta yeni bir sunucu ekranlara çıkıyor. Peki, Gelinim Mutfakta yeni sunucusu kim?

Gelinim Mutfakta sunucusu kim? 22-26 Kasım haftası Gelinim Mutfakta’yı kim sunacak?

Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında, 4 gelin ve kayınvalideleri en yüksek puanı toplayıp altınları kazanmaya çalışıyor. Programı her hafta bir sunucu sunuyor. Peki 22-26 Kasım Gelinim Mutfakta sunucusu kim, programı kim sunacak?

GELİNİM MUTFAKTA SUNUCUSU KİM 22-26 KASIM?

Gelinim Mutfakta yarışmasının bu haftaki sunuculuğunu Ezgi Sertel yapacak.

EZGİ SERTEL KİMDİR?

Türk oyuncu ve sunucu Ezgi Sertel, 1 Ekim 1981'de Karabük'ün Safranbolu ilçesinde dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

2007 yılında Zeynep Öğretmen karakteriyle tanındı. Ancak asıl popülerliğini sunduğu Yemek programlarıyla yakaladı.

Oyunculuğun yanı sıra sunuculuk da yapan Ezgi Sertel Show TV'de yayınlanan Lezzet Haritası isimli programla Anadolu'da birçok şehri dolaşarak o şehrin yemeklerini ve kültürünü tanıttı.

2016 yılında oyuncu Ozan Çobanoğlu ile nikah masasına oturdu. Ezgi Sertel bu hafta Gelinim Mutfakta programının sunuculuğunu üstlenecek.