Gazete Vatan Logo
Magazin 'Futbolcular köylü ve şımarık'

'Futbolcular köylü ve şımarık'

Hangi ünlü sunucu ve oyuncu futbolcuları kızdıracak açıklamalarda bulundu?

Çok para şaşırtıyor
Billur Kalkavan, ceza sahasında dokuz kusurlu hareketten birini yaptı! Kalkavan, futbolla çok ilgili olduğunu, yeşil sahalarda boy gösterenlerin çoğunu da tanıdığını söyleyerek, şu çarpıcı tespitlerde bulundu: "Çoğu eğitimsiz ve köylü. Çok kazanıyorlar ve neye uğradıklarını şaşırıp şımarıyorlar..."


Hepsi çok şımarık
Kalkavan, konuşmanın devamında ise futbolcuları kızdıracak sözler sarf etti. Futbolcuların eğitimsiz olduğunu söyleyen ünlü sunucu, şu açıklamasıyla şaşırttı: "Hepsi köylü ve çabuk şımarıyorlar. Çok para kazanıyorlar ve neye uğradıklarını şaşırıyorlar, o yüzden de çok şımarıklar!" Hemen hemen tüm futbolcuları tanıdığını söyleyen ünlü sunucu, futbolcular arasında en çok İbrahim Toraman, Hakan Balta ve Uğur Boral'ı yakışıklı bulduğunu da sözlerine ekledi.

Hepsi demode giyiniyor
Kalkavan, futbolcuları eleştirmeye dış görünümleriyle devam etti. Futbolcuların giyim tarzını hiç beğenmediğini, hepsinin kötü ve demode giyindiğini belirten Kalkavan, şöyle konuştu: "Hiçbirinin tarzı yok. Hepsi bir örnek gibi, üstünde koca koca markalar yazan ürünleri alıp giyiyorlar. Marka giymek, güzel giyinmek anlamına gelmiyor. O yüzden hepsi çok kötü giyiniyor."

(sabah)

Haberin Devamı