Gazete Vatan Logo
Magazin Filmin gerçek değerini öğreneceğiz

Filmin gerçek değerini öğreneceğiz

‘Hayati Tehlike’ filmi, down sendromlu, otistik ve mental tanılı özel çocuklar için Eyüp KSM’nde özel bir gala düzenledi. Yapımcı Mustafa Uslu, “Bu galayla, filmin gerçek değerini öğrenmek istedim” dedi.

Filmin gerçek değerini öğreneceğiz

Dijital Yapım Evi, Eyüp Belediyesi Eser ve Şeker Hayat’ta eğitim gören down sendromlu, otistik ve mental tanılı özel çocuklar için Eyüp Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen ‘Hayati Tehlike’ filminin özel galasında duygusal ve eğlenceli anlar yaşandı. 9 Aralık’ta vizyona girecek filmin galasında oyuncularla ilk kez kırmızı halı deneyimi yaşayan çocuklar, filmi kahkahalarla izledi. Filmin yapımcısı Mustafa Uslu, “Özel çocukların duygularını ve fikirlerini biz yetişkin insanlar gibi süzgeçlerden geçirerek dışa vurmak yerine direkt hissettikleri şekilde ortaya çıkarmaları ve yorumlamaları kadar samimi ve gerçek bir şey yok. Ben de bu yapmış olduğum filmin gerçek değerini, bu çocuklarımızın en saf ve en temiz süzgeçlerden geçirerek olumlu ya da olumsuz fikirlerinde öğrenmek istiyorum. Hem çocuklarımızın güzel bir gün geçirmeleri hem de ilk yorumu onlardan almak için böyle bir etkinlik düşündüm” dedi.

Galaya katılan ünlü isimler arasında Füsun Demirel, Toygan Avanoğlu, Burç Kumbetlioğlu, Billur Pınar Yılmaz, Sinem Öztürk, Caner Kurtaran ve Baykut Badem gibi oyuncular vardı.

Haberin Devamı