Gazete Vatan Logo
Magazin 'Evlerinin Önü Boyalı Direk' parçasıyla tanınmıştı! Berk Gürman şimdi ne yapıyor?

'Evlerinin Önü Boyalı Direk' parçasıyla tanınmıştı! Berk Gürman şimdi ne yapıyor?

İkizi Öykü Gürman ile birlikte söylediği 'Evlerinin Önü Boyalı Direk' parçası ile üne kavuşan besteci ve şarkıcı Berk Gürman, 2019 yılından itibaren İspanya'da yaşıyor. Öykü Gürman, katıldığı programda, yıllar sonra ilk kez kardeşi hakkında konuştu.

'Evlerinin Önü Boyalı Direk' parçasıyla tanınmıştı! Berk Gürman şimdi ne yapıyor?

Öykü Gürman, 2007 yılında ikizi ile 'Öykü ve Berk' adlı müzik grubunu kurarken, 2010'dan itibaren kariyerine tek başına devam etti. 

"Berk nerede?" sorusunu cevaplayan 40 yaşındaki şarkıcı, "Berk'le yeniden müzik yapmayı istiyorum" dedi.

 

"BERK, İSPANYA'YA TERLEŞTİ"

Berk, İspanya'da yaşıyor, oraya yerleşti. Berk'le bir elmanın iki yarısıyız, çok istiyorum devam etmeyi. İspanya'da bir yaşam kurdu, kendini oraya ait hissediyor. Orada çok mutlu ama ben de onunla müzik yapmayı, flamenko yapmayı istiyorum.

DÜĞÜN TARİHİNİ AÇIKLADI

Nişanlısı Fatih İçmeli ile evliliğinin deprem ve konserleri nedeniyle gerçekleşemediğini belirten şarkıcı, "Ülke olarak içinde bulunduğumuz acı olaylar nedeniyle, evlilik kararını verdiğimizde moral olarak iyi değildik, kurgulayamadık, planlayamadık. Sonrasında da konserler çıktı. Şarkı söylemeye çok tutkun biriyim, işimi de öncelikle yapmak istiyorum. Konser çıktığında konserleri alıyorum, eylül ekim gibi evleneceğiz" ifadelerini kullandı.