Gazete Vatan Logo
Magazin Eşsiz gala!

Eşsiz gala!

Ferzan Özpetek’in ‘İstanbul Kırmızısı’ filmi son yılların en muhteşem galasıyla izleyici ile buluştu. Geceye filmin başrol oyuncularının tümünün eşsiz katılması dikkat çekti.

Eşsiz gala!

Ferzan Özpetek’in kendi kitabından sinemaya uyarladığı, 20 yıl sonra Türkiye’de çektiği ilk film olan ‘İstanbul Kırmızısı’nın galası önceki akşam Uniq İstanbul’da yapıldı. Adeta yıldızlar geçidine dönüşen geceye başrol oyuncuları Halit Ergenç’in eşi Bergüzar Korel, Tuba Büyüküstün’ün eşi Onur Saylak ve Mehmet Günsür’un eşi Katerina Mongio katılmadı.

Özpetek, “Beklentim yüksek, dolayısıyla çok heyecanlıyım. Ekip harika, çok çok üstün. İkna etmekte zorlanmadım. Uzun süreli bir hazırlık sonucu filmi çektik. Son yaşanan olaylardan dolayı hep ileri tarihe atıldı. Değiştirdik, erteledik. Biz Türkler biraz inatçıyız. Sonunda yaptık” diye konuştu.

Ekip şahane

Burcu Biricik, galaya eşi Emre Yetkin’le birlikte katıldı. Biricik, “Merakla bekliyordum. Ekibi şahane. Gişesi bol olacaktır” dedi.

Kıvanç bizde her zaman başroldedir

Yılmaz Erdoğan, Özpetek’i tebrik etti. “Çok büyük bir film olduğu belli. Çok kolay kurulamayacak bir kadro. Büyük yönetmenler kadro yaptığı zaman büyük kadrolar kurabiliyor” dedi. Erdoğan, “Sizden de böyle geniş kadrolu bir film gelir mi? Kıvanç Tatlıtuğ başrol olur mu?” sorusuna “Kıvanç bizde her zaman başroldedir” diye yanıt verdi.

Haberin Devamı

Ferzan Bey istedi

Tuba Büyüküstün sete İtalya’dan özel kuaför getirdiği haberleri için “O Ferzan Bey’in isteğiydi. Çok güvendiği için getirdi” dedi. Büyüküstün eşi Onur Saylak ile ilgili soruları yanıtsız bıraktı.

İstanbul Kırmızısı’nda yıldız yağmuru

Galaya katılan Hande Doğandemir, Ferzan Özpetek hayranı olduğunu açıkladı. Doğandemir, “Bütün filmlerini izledim. Bir gün bende filminde oynamak isterim” dedi. Gala için on dakikada hazırlandığını söyleyen Defne Samyeli, “Artık hem Türkiye’de hem de Amerika’da projeler yapıyorum. Yakında müjdesini veririm. Orada ajansım var” diye konuştu. Son dönemin en beğenilen oyuncularından Hande Erçel, röportaj sırasında heyecanlı tavırlarıyla dikkat çekti. Çok heyecanlı olduğunu söyleyen Ercel, 45 dakikada hazırlandığını belirtti. Uzun zamandır ortada görünmeyen Naz Elmas gala gecesinde sürpriz yaptı. Adının Cem Bozer olduğu öğrenilen yeni sevgilisiyle boy gösteren güzel oyuncu “Galanın şıkı mı yoksa rüküşü mü olacağız acaba?” diyerek espri yaptı. Cansu Tosun ile Erkan Kolçak Köstendil geçen yaz rol aldıkları ‘Familya’ dizisinde iki sevgiliyi oynamış, sonra gerçekten aşk yaşamaya başlamıştı. Magazin basınına uzun süre görüntü vermemeyi başaran ikili geceye kol kola geldi.

Haberin Devamı