Gazete Vatan Logo
Magazin Emine Şenlikoğlu'na inat!

Emine Şenlikoğlu'na inat!

MÜYAP ödül töreninde Sibel Can'ın etrafını türbanlı hayranları sardı

İslami kesimin önde gelen yazarlarından Emine Şenlikoğlu, iki hafta önce Hürriyet gazetesine verdiği röportajda "Son dönemde sanatçılar başı kapalı pozlar veriyor ve ileride kapanabileceklerini de söylüyorlar. Samimi buluyor musunuz bu açıklamaları" sorusuna "Sahtekarlıkla suçlayamam, çünkü belki içlerinden geldiği için böyle konuşuyorlardır. Hülya Avşar belki ileride kapanabilir ama Sibel Can’a hiç inanmıyorum" diye cevap vermişti.
Platin Plak ödülü aldığı MÜYAP töreninde Can'ı türbanlı hayranları yalnız bırakmadı.

Şenlikoğlu buna gerekçe olarak da Can'ın bir kaç yıl önce çekilen tangalı pozunu göstermişti. Şenlikoğlu "Türban takabileceğini söyledikten sonra tangalı poz veren kadın, kapanmaz bence. Onun inanarak söylediğine inanamıyorum. Ama Hülya Avşar derse, ona inanırım" diye konuşmuştu. Şenlikoğlu, İslami kesimin Sezen Aksu ve Hülya Avşar hayranı olduğunu da sözlerine eklemişti.




Şenlikoğlu'nun bu açıklamaları yeni bir tartışma başlatmış ve Can da bu sözlere cevap vermekte gecikmemişti.

ÇİFTETELLİ Mİ OYNUYORDU

Emine Şenlikoğlu'nun kamuoyunda çok tartışılan bu sözlerinden sonra Sibel Can "Kapanmayacağımı söylediğimde eşiyle çiftetelli mi oynuyordu" diye cevap vermişti.

"Tangalı pozdan sonra Sibel Hanım'ı bıraktık" TIKLAYIN..

Can; "Ben hiçbir zaman bir kesimin sanatçısı olmadım, olmak da istemem. Çünkü ben bir sanatçıyım, yorumcuyum. Ben Emine Hanım’ın İslami kesim adına konuştuğuna inanmıyorum. Şahsi bir konuşma yapmış. Beni ve ailemi tanısa eminim ki böyle düşündüğüne çok üzülür. Ben yine de kendisine şunu söylemek isterim. O tangalı pozları ben bilinçli olarak çektirmedim. Gazeteci arkadaşlar takip etmiş, çekmiş. Kapanmak çok büyük bir sorumluluktur. Ben kapanmayı düşünmediğimi defalarca dile getirdim. Ben bu açıklamaları yaparken herhalde Emine Hanım eşiyle birlikte karşılıklı çiftetelli oynuyordu. Benim için böyle ifadeler kullanmasına çok üzüldüm. Benim bir felsefem vardır. Birileri beni sıkıntıya sokarsa, Allah’ıma dönüp ’benim çok büyük bir derdim var’ demem. Derde dönüp, ’Benim Allah’ım var’ derim. Allah ile kul arasına kimse giremez. Beni Türkiye’deki bütün kadınlar çok seviyor, biliyorum. Hanımefendi sevse ne olur sevmese ne olur" demişti.







Haberin Devamı