Gazete Vatan Logo
Magazin Efsane gitarist ünlüleri mest etti

Efsane gitarist ünlüleri mest etti

Görme engelli şarkıcı ve gitarist Feliciano, Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası ile aynı sahneyi paylaştı

YAŞAYAN en büyük gitaristlerden biri olarak nitelendirilen Porto Riko’lu görme engelli şarkıcı ve gitarist Jose Feliciano, Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası ile aynı sahneyi paylaştı. Ünlü isimlerin ağırlıkta olduğu dinleyiciler Feliciano’nun şarkılarına eşlik etti.

GECEDEN NOTLAR
Konseri ‘40 yaş kuşağı’ izledi

* Jose Feliciano Enbe’nin altıncı parçasının ardından yardımcılarının desteği ile alkışlarla sahnedeki yerini aldı. Firelight “ adlı parçasıyla başlayan Feliciano, Aint No Sunshine, ve Rain gibi unutulmaz parçalarını seslendirdi.

* Seyircileri Türkçe, ’Merhaba İstanbul, nasılsınız?” diye selamlayan Feliciano sahnede Türk yemeklerini çok sevdiğini ve özellikle kebap ile humusa bayıldığını anlattı.

* Konseri izleyenlerin kırk yaş kuşağı olması dikkat çekti.İlk kez dünyaca ünlü bir starın konserinde Kuruçeşme Arena’nın tamamı dolmadı. İzleyici localarının yanlarında boşluklar oluştu.

* Feliciano’nun konserini izleyenler arasında Kanal D yayın grup başkanı Murat Saygı ve eşi Gül Gölge Saygı, Nurseli İdiz ve kızı Elif Ediz, ile konserlerin değişmez takipçisi Hıncal Uluç’da vardı. İdiz’in kameraların ışıklarından kaçan kızı Elif İdiz’e ’Gel buraya medya özürlü’ diye takılması gecenin en renkli anını oluşturdu.

* Jose Feliciano konserden önceki gece Köşebaşı Levent’te kebap ziyafeti yaptı. Rakı esliğinde arkadaşları ile eğlenen Feliciano, canlı olarak şarkılar söyleyerek mekanda bulunanlara hoş dakikalar yaşattı.

* Köşebaşı’nın ismini daha önce duyan ünlü gitarist, mezelerin ve kebapların hepsinin tadına bakmak isteyince, ortaya karışık ızgara tabakları ve meze çeşitleri geldi .Üç bardak bira, iki kadeh şarap, bir duble rakı ve Kösebaşı’nın özel içeceği votka fındıktan içti. Restorandakiler Feliciano’nun konser öncesi moral bulduğunu düşündüler.

Haberin Devamı