Gazete Vatan Logo
Magazin Dualar Oya Aydoğan için

Dualar Oya Aydoğan için

Boğazına kaçan yemeği çıkarmak isterken aort damarını çatlatan Oya Aydoğan, yoğun bakıma kaldırıldı. Hastaneden yapılan açıklamaya göre sanatçının durumu ciddiyetini koruyor

Dualar Oya Aydoğan için

Oya Aydoğan geçirdiği aort damarı çatlaması sebebiyle Ulus Liv hospitalde ameliyata alındı. Ünlü sanatçı geçtiğimiz gece 00.00’da acil olarak hastaneye getirildi. Sanatçı için gece hastaneye koşan isimler arasında Orhan Gencebay ve Bülent Ersoy vardı. Oya Aydoğan’ın gece yemek yerken, boğazına yemek kaçtığı ve onu çıkarmak isterkken aort damarını çatlattığı öğrenildi.

Hastaneden yapılan son açıklama ise şöyle: “Ünlü oyuncu Oya Aydoğan şiddetli sırt ağrısı, sol kolunda güçsüzlük ve yüzündeki uyuşma şikayetiyle Liv Hospital’a geldi. Yapılan kontroller sonrasında kalpten çıkan aort damarında yırtılma tespit edildi. Prof. Dr. Ahmet Özkara ve Op. Dr. Halil Hüzmeli tarafından acil olarak 12 saat süren açık kalp ameliyatıyla aort damarı suni damarla değiştirildi ve ekli müdahaleler yapıldı. Yoğun bakıma alınan Oya Aydoğan’ın durumu ciddiyetini korumaktadır.”