Gazete Vatan Logo
Magazin ‘Bu Tarz’ Sinan’a uymadı!

‘Bu Tarz’ Sinan’a uymadı!

İvana Sert’le Sinan Akıman’ın 6 aylık ilişkisini “Bu Tarz Benim” programının tarzı bitirdi.

‘Bu Tarz’ Sinan’a uymadı!

Bu Tarz Benim programının jüri üyesi Ivana Sert özel hayatında yüzü gülmeyen kadınlardan biri. İlişkileri genelde olaylı bitiyor. Yurdal Sert, Hatem Yavuz şimdi de Sinan Akıman... 6 aydır birlikte olduğu Sinan Akıman’la iki hafta önce doğum gününde nişanlandı İvana. Tek taşını objektiflere göstererek “Sinan gelip geçici bir şey değil. Derin bir tutku” dedi. Ama gelin görün ki ‘derin tutkum’ dediği Sinan Akıman’dan derin bir darbe yedi.

İvana ile ayrıldığını açıklayan Sinan Akıman “Ben eski kafalıyım. İvana’nın kıyafetlerini kaldıramadım. Ona göre reyting önemli, benim için onur ve namus” diyerek patladı.

‘Program yüzünden hep kavga ediyoruz’

Açık söylemek gerekirse Sinan Bey’den hiç böyle maço bir çıkış beklemiyordum. Acaba bu açıklamalar adına açılmış sahte bir hesaptan mı yapıldı diye düşünmedim değil. Bu yüzden de teyit amaçlı kendisini aradım, konuştum. Meğer Sinan Bey sadece İvana’nın değil yarışmadaki bütün kızların dekoltesinden rahatsızmış.

Sözü RTÜK’ün cezasına getirerek “Sadece ben değil RTÜK de rahatsız. Bugün yine ceza kesmiş” dedi. Ivana’dan sık sık ‘karım’ diye bahsedince ‘Hayırdır evlendiniz mi?’ diye sormadan edemedim. İlişkilerinin ikinci gününden beri İvana’ya ‘karım’ diyormuş.

Haberin Devamı

Neyse lafı fazla uzatmayayım, sizi Sinan Akıman’ın açıklamalarıyla baş başa bırakayım:

“Bu Tarz Benim’de kullanılan bütün kıyafetlerden, şovlardan rahatsız oluyorum. Mesela bugün RTÜK’ten ceza yemişler, yapımcı oturup düşünmeli. İvana’nın normal hayatında giydiği kıyafetlere hiçbir itirazım yok ama programda daha üsturuplu giyebilir. Orada herkesin kıyafetini biraz fazla buluyorum. İvana ‘ben ne yapabilirim’ diyor, o da haklı. Seven insan kıskanır, ben de kıskanıyorum. Programı yüzden sürekli kavga ediyoruz. Zaten yanındaki kadını kıskanmayan adam o kadını sevmiyor demektir. Yarışmada kızların kavgası da kıyafeti de gittikçe artıyor.?Bu Tarz?Benim’i karımın işi diye seyrediyorum, sürekli kavga ediyoruz, yine ettik. Zamana ihtiyacımız var.”