Gazete Vatan Logo
Magazin “Bizi David-Victoria Beckham’a benzettiler”

“Bizi David-Victoria Beckham’a benzettiler”

Tuğba Özay’ın İtalyan sevgilisiyle 12 Mayıs’da Milona’da kıyılan nikahına dünyaca ünlü futbolcular İbrahimoviç ve Vieira’nın katıldığı ortaya çıktı. İki futbolcuyla da arkadaş olduğunu söyleyen Özay, “Zlatan İbrahimoviç bizi Beckham çiftine benzetti” diyor

1 yıldır birlikte olduğu İtalyan sevgilisi Ludoviç Fatizzo ile Milano Belediye Binası’nda nikah masasına oturan Tuğba Özay dün İstanbul’a geldi. Eşi Fatizzo’nun iş yoğunluğu nedeniyle İtalya’da kaldığını söyleyen Özay, bu nedenle balayını da ertelediklerini belirtti. Milano’da sade bir törenle nikah masasına oturan ünlü mankenin düğününe dünyaca ünlü futbolcuların da katıldığı ortaya çıktı.

İnter’de forma giyen ve yılda 12 milyon euro kazanan Zlatan İbrahimoviç ile Fransız milli takım kaptanı Patrick Vieira davetliler arasında yer aldı. İbrahimoviç, Özay’a düğün hediyesi olarak Bvlgari marka bileklik verirken, Vieira ise pırlanta taşlı bir kolye taktı. “İki futbolcu da bizden hemen çocuk istiyor” diyen Özay düğün günü yaşadıklarını şöyle anlattı:

“ONU ÇOK SEVİYORUM”

Bir yıldan bu yana beraber yaşadığı Ludoviç Fatizzo ile dünyaevine giren Tuğba Özay “Birbirimizi çok seviyoruruz. Uzakta kalınca çok özlüyorum” diyor.

Haberin Devamı