Gazete Vatan Logo
Magazin Ben dişi Okan'ım

Ben dişi Okan'ım

Hilal Cebeci ödül aldı

Nam-ı diğer Panpiş Hilal Cebeci Webrazzi'nin düzenlediği "Yılın En İyileri" Ödül Töreni'nde "Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Ünlü" ödülünü aldı. 871 bin 815 kişinin oyları arasından Okan Bayülgen, Cem Yılmaz gibi isimleri geride bırakarak birincilik ipini göğüsleyen Cebeci, "Bu çok önemli bir ödül. Bu ödülde Okan Bayülgen bile, ki kendisi benim idollerimden biridir, gerimde kaldı. Bu ödül bunun ispatıdır. Bu bir bikini olayı değildir. Okan, benim her zaman kıskandığım biridir. Kafalarımız aynı onunla. Ben Okan'ın dişisiyim. Benim tarzım daha farklı, onun tarzı farklı. Onu çok başarılı buluyorum. Onun gibi şeyler yapmak istiyorum" dedi.

Twitter'da verdiği pozlar nedeniyle eleştirilen Cebeci, "Benim yaptığımı Kim Kardashian, Britney Spears ve Rihanna da yapıyor. Hemen hemen her gün fotoğraf çekip Twitter'dan yayınlıyorlar. Sonuçta ben Türkiye'ye ait bir şarkıcıyım. Desteklenmem gerekirken soğuttular beni ve bir senedir bir şey paylaşmıyorum. Bu sadece bikinili fotoğraf konusu değil. Ben reklamcı kafasına sahip bir insanım. Reklamcılar da benden yardım istiyor benden. Ben yaratıcı bir beyinim. Ama basınımız yaptıklarımı çok basitleştirdi. Ne zaman ki birbirimizi destekleyeceğiz, o zaman ilerleyeceğiz" şeklinde konuştu.

"YENİ PAPA BENİM"

Ödül törenine, siyah uzun kollu bir elbise ve beyaz bir yakayla katılan Panpiş, "İnsanlara Twitter üzerinden bir şeyler vermek istiyorum. Papa'nın istifasına çok üzüldüğüm için böyle bir kıyafet giydim. Çok üzüldüm aslında Papa'nın istifasına. Çünkü tarihte ilk kez bir Papa istifa etti. O kadar insanlardan bunalmış ki, istifa etmiş; insanlardan bunalmış" diyerek espiri yaptı.

Haberin Devamı