Gazete Vatan Logo
Magazin Aşk dedikodularına bomba açıklama!

Aşk dedikodularına bomba açıklama!

Survivor 2018'in yarışmacılarından Sema Aydemir, sosyal medya hesabında Adem Kılıççı ile çıkan söylentilere sert tepki gösterdi. Sema, " Benimle uğraşmayın gidin magazin olmak için ele ele gezenleri haber yapın" dedi.

Aşk dedikodularına bomba açıklama!

Survivor sonrası internet üzerinden yayınlar yaparak bir çok kişi tarafından izlenen eski futbolcu SerhatAkın, Survivor Sema'nın Adem Kılıççı ile aşk yaşadığını iddia etmişti. Gündeme bomba gibi düşen bu açıklamalardan sonra dedikodular kısa sürede yayıldı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN İDDİALARA SERT TEPKİ VERDİ

Ademe Kılıççı'nın olaya tepki göstermesinden sonra Sema Aydemir de dün akşam sosyal medya hesabı instagramadan canlı yayın yaparak hakkında çıkan aşk dedikodularına tepkisini dile getirdi.

"BENİMLE UĞRAŞMAYIN"

Sema Aydemir özel bir televizyon kanalında yayınlanan programdaki konuşmacılara " Bir televizyon programında 3 tane güzeller güzeli ablamız Adem' le benim resmimi koymuş,aşk var mı,aşk yok mu... Yok bilmem ne teyze her dakika izliyor ona soralım aşk var mı yok mu... Saçma sapan böyle masalara dedikodu malzemesi olmuşuz. Allah'tan çok sabırlı ve asil bir insan olduğum için kendimi bozmuyorum yoksa biliyorsunuz kendimi bozarsam o dedikodu masasında neler olur tahmin edebilirsiniz. Benimle uğraşmayın, gidin el ele magazincilere poz verenlerin peşine düşün" diyerek iddialara sert cevaplar verdi.

Haberin Devamı