Gazete Vatan Logo
Magazin Anılarda iz bırakan öğretmenler aranıyor

Anılarda iz bırakan öğretmenler aranıyor

Anılarda iz bırakan öğretmenler aranıyor

Aralarında Hülya Koçyiğit, Arzum Onan ve Özge Borak’ın da yer aldığı ünlü isimler, Öğretmen Akademisi Vakfı’nın 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle başlattığı kampanyaya destek verdi.

Öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimlerine destek veren Öğretmen Akademisi Vakfı’nın (ÖRAV), 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında başlattığı ‘Fark Yaratan Öğretmen’ kampanyası başladı. Kampanya keyifli okul anılarını canlandıracak ve hikayesini paylaşanlar için değerli öğretmenlerine yıllar sonra teşekkür etme fırsatı sunacak. Yeşilçam’ın usta oyuncusu Hülya Koçyiğit, Kayhan Yıldızoğlu, Altan Erkekli, Engin Hepileri, Özge Borak, Dağhan Külegeç ve Levent Can da kampanyaya destek verdi. Ayrıca Arzum Onan, Kenan Vural ve Beşiktaş Erkek Basketbol Takım Kaptanı Muratcan Güler de kampanyaya destek veren isimler arasında yer alıyor.

GEÇMİŞE YOLCULUK

Katılımcılar, Kasım ayı boyunca farkyaratanogretmen.com sayfasını ziyaret ederek #farkyaratanöğretmen etiketiyle en değer verdiği öğretmeniyle ilgili anısını yazı, video ya da fotoğrafla paylaşabilecek. Kampanya bitiminde ise anılarını paylaşan katılımcılar arasından jürinin oylarıyla seçilen bir hikayenin sahibi, eğer hala hayatta ise öğretmeni ile buluşma fırsatı yakalayacak.

Haberin Devamı