Gazete Vatan Logo
Magazin 2018’de burcunuzu neler bekliyor? İKİZLER BURCU

2018’de burcunuzu neler bekliyor? İKİZLER BURCU

Atılımlarınızve sosyal çalışmalarınız için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

2018’de burcunuzu neler bekliyor? İKİZLER BURCU

Mars dönemlerinde; tartışmalarda üstünlük sağlayacak, karşı taraf üzerinde etkin fikir hakimiyeti oluşturacaksınız. Yıl boyunca Satürn sekizinci evinizde ilerleyecek, miras ve geçmişten size verilmesi gereken maddi kazançları belirleyecek. Kazançlarınızı dengelerken zorlanıyorsanız, bunaldığınız borçlarınızı yeniden destekleyecek şartlarınızı düzenlemelisiniz. Satamadığınız bir mülkünüz ve mirasınızla ilgili olaylar çözüme kavuşacak.

Şans kapıları açılıyor

Bu yıl da, hırs ve başarılı olmaya devam edeceksiniz. Para size başkalarının yaratacağı fırsatlar üzerinden gelecek. Para gezegeniniz Merkür, yıl içinde burçları dolaşırken değişik konularda size şans kapılarını açacak. Tutulmalardan büyük destek alacaksınız. Mars’tan önemli destek alacaksınız. Bir İkizler olarak sürekli plan program içindesiniz. Ailenizden ve çevrenizden kopmanız gerekebilir. Bazı değerlerinizi yeniden gözden geçirmek ve bağlarınızı denetlemek zorunda kalabilirsiniz. Derin hislerinizle yüzleşeceksiniz. Ayrıca entelektüel konular ilginizi çekecek ve bol seyahatli günlere kendinizi hazırlamalısınız. Çevrenizle yaşadığınız çatışmalar ve meydan okumalar daha dayanıklı olmanızı sağlarken, bir anlamda da sizi yoruyor.

Haberin Devamı

Aşk

Uzun süredir dostluk çerçevesi içinde yaşanan ilişkiler, aşka dönüşecektir. Bu şekilde gelişen sürpriz ilişkilerde temkinli olmalısınız. Bu yıl beş tutulmanın üç tanesi iletişim ve yolculuklar evinizde gerçekleşecek. Bazılarınız tamamen farklı ülkelere gidecek. Yolculukta yaşanan dostluklar aşka dönüşebilir. Güçlü kişiliğinizle çevrenin dikkatlerini üzerinizde yoğunlaştıracaksınız.

Rahatlama dönemi

Hedeflerinizi saptarken, karşıt düşünceler içinde sıkıştığınız anlar olacaktır. Kardeşler ve kan bağı olduğunuz kişilerle evinizi kapsayan konularla ilgili ilginç günler geçireceksiniz. Satürn 20 Aralık 2017 yılında karşıt evinizden çıkmıştı. Artık rahatladınız. Geçmişte yaşadığınız zorluklarla başa çıkmayı öğreniyor ve güçlükler karşısında önlemlerinizi pratik bir şekilde alıyorsunuz. Arkadaşlıklarınızın seviyesini değerlendireceksiniz. Hedeflerinizi saptarken, karşıt düşünceler içinde sıkıştığınız anlar olacaktır. Bireysel çalışmalarınızı destekleyici yolculuklar yapacak ve yaptığınız yolculukların yurt dışı menşeli olmasına dikkat edeceksiniz.

Haberin Devamı

İŞ HAYATINIZ

Yenilikler istiyor ve başaramıyorsanız, 13 Temmuz’da tutulma finans evinizde gerçekleşiyor. Cesaretinizi ortaya koyan işler yapacaksınız. Sevdiğiniz işi yaptığınız zaman daha başarılı olduğunuzu göreceksiniz. Sevdiğiniz iş arkadaşlarınızla birlikte olumlu çalışmalar yapacaksınız.

SAĞLIK

Jüpiter 9 Kasım 2018 yılına kadar çalışma ve sağlık evinizde kalacak. Çevrenizle yaşadığınız çatışmalar ve meydan okumalar daha dayanıklı olmanızı sağlarken, bir anlamda da sizi yordu. Ruhsal anlamda yorgun geçirdiğiniz 2017’den sonra, 2018’de daha rahat olacaksınız.