Gazete Vatan Logo

Yirminci yıla özel sergi ve NFT koleksiyonu

20’nci yılını dolduran Sütaş Çiftliği Karikatürleri için sergi açılışı gerçekleştirilirken hazırlanan NFT Koleksiyonu da tanıtıldı.

Yirminci yıla özel sergi ve NFT koleksiyonu

Sütaş Çiftliği Karikatürleri’nin 20’nci yaşı nedeniyle bir etkinlik düzenlendi. Karikatürlerin 20. yılının kutlandığı etkinlikte sergi açılışı ve NFT koleksiyonunun tanıtımı yapıldı. 2002 yılından bu yana Hürriyet Gazetesi’nde Faruk Bayraktar imzası ile yayınlanan ve o tarihten bugüne aralıksız 7 bin 418 gün okurla buluşan karikatürlerden oluşan serginin, 2023 yılı boyunca Türkiye genelinde çeşitli lokasyonlarda karikatürseverler ile buluşması planlanıyor.

Karikatürist Faruk Bayraktar ve Sütaş YKB Muharrem Yılmaz

Açılışta yaptığı konuşmada şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz; “20 yıldır devam eden karikatürlerimiz, Sütaş’ın eğlenceli, sempatik, samimi dünyasının ayrılmaz bir parçası” diyerek, sözlerine şöyle devam etti: “İneklerimiz, çiftliğimiz bizim en büyük ilham kaynağımız. Reklamlarımızda ineklerimiz hep başrolde yer aldı. Bugüne kadar onları konuşurken, futbol oynarken, halay çekerken hatta uçarken gördük. İneklerimizin gördüğü ilginin verdiği cesaretle karikatürlerimiz doğdu. Şimdi de NFT koleksiyonumuz ile web 3.0 dünyasına taşımayı hayal ediyoruz.”

Haberin Devamı