Gazete Vatan Logo

'Siccin 4' filmi 1 Eylül'de vizyonda

Gösterime girdiği her sene 'Yılın En İyi Korku Filmi' ödülünün sahibi olan Siccin serisi, dördüncü filmi ile 1 Eylül’de sinema severlerle buluşacak.

'Siccin 4' filmi 1 Eylül'de vizyonda

Muhteşem Tözüm'ün yapımcılığını, Alper Mestçi'nin yönetmenliğini üstlendiği, ilk üç filmi ile yurtdışındaki korku filmi meraklılarının da yakın takibine giren 'Siccin' serisinin dördüncü filmi, TME Film dağıtımıyla 1 Eylül’de vizyonda olacak. Çekimleri tamamlanan Siccin 4’ün yönetmeni, "Serinin 1. ve 2. filminde korkuya dramı, 3. filmde ise korkuya aşkı eklemiştik. Bu sefer ise korkuyu korkuyla çarptık, üzerine de dram ekledik” dedi.

2016 yılında sinema seyircisi ile buluşan 'Siccin 3' vizyona giren 28'i yerli toplam 59 korku filmi arasında 'Yılın en çok izlenen korku filmi' olmuştu. Serinin dördüncü filminin çekimleri Kısıklı, Ömerli, Garipçe, Beykoz ve Kemerburgaz'da gerçekleştirildi.

'Siccin 4’ün oyuncu kadrosunda; Mirza Metin, Yasemin Kurttekin, Sebahat Adalar, Yasemen Büyükağaoğlu, Mana Alkoy, Merve Ateş, Muhammed Salih Gönültaş, Kıvılcım Kaya, Aslı Sevi ve Adnan Koç gibi isimler bulunuyor.

FİLMİN KONUSU

Geçmişte zengin bir aile olan Yılmaz ailesi, yaşadıkları maddi sorunlar nedeniyle babaanne Saadet'in yanına taşınmak zorunda kalırlar. Fakat Saadet, bu evde sandıkları gibi yalnız değildir. Bahçesinde kocasının mezarı bulunan Saadet'in eski evi, başka alemden olan sakinler tarafından sahiplenilmiştir. Ve bu sakinler, evde Saadet dışında kimseyi istememektedirler.

Haberin Devamı