Gazete Vatan Logo

Baki Filmleri İzleme Sırası...baki Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?

Bu film oldukça ses getiren ve herkes tarafından bilinen filmler arasında yerini almaktadır. En iyi dövüş sanatları filmleri olarak isminden fazlasıyla bahsettirmektedir. Bundan dolayı da küçükten büyüğe herkesin bildiği ve izlerken merak duyduğu filmler arasında bulunarak adını korumaktadır. Oldukça fazla dönemler arası ilgi gören bu film birçok seriye ev sahipliği yapmaktadır.

Baki Filmleri İzleme Sırası...baki Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?

Baki Filmleri İzleme Sırası...

Filmi asıl konusu 17 yaşında olan bir Japon çocuğunu anlatmaktadır. Çocuk Japonya'da bulunan ve yaşamış olan en güçlü çocuklar arasında bulunmaktadır. Kendin içerisinde dövüş turnuvaları yapılarak çocuğun birinci olduğu görülmektedir. İlk başta yani serinin başında Baki'nin sadece şampiyon olduğunu gösteren bir film olarak yayınlanmaktadır.

Hayatını, hangi şartlar altında bulunduğunu, nasıl dövüşü kazandığı gibi konular ele alınmaktadır. Bundan dolayı ilk seri bu şekilde devam etmiştir. Özellikle dövüş sahneleri oldukça fantastik unsurlar ile birlikte hazırlandığı için silah kullanmayarak dövüşmenin de ne kadar etkili bir çözüm olduğu gösterilmektedir.

Genellikle ilk sezondaki serilerde Baki'nin nasıl bir hayat mücadelesi verdiği gibi unsurlar ele alınmaktadır. Bu filme yeni başlamak isteyecek olan kişilerin muhakkak ilk seri izlemesi gerekmektedir. Baki'nin ilk 3 serisi anime olarak dizi yapımına da geçmektedir. Son olarak 2021 yılında çekilerek sonuçlanmaktadır.

Haberin Devamı

Baki Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?

Sıralamalar olarak bakıldığı takdirde bu filmin çok sayıda karakter içerdiği ve bu karakterlerin isimlerinden herkes tarafından bilindiği görülmektedir. Dövüş oyununu kazanan Baki bir organizatörün dikkatini çekerek onu ziyaret etmesine sebep olmaktadır. Bu organizatör şampiyonun okuluna giderek onu çeşitli ve güçlü ülkelerde şampiyon yapmak istemektedir.

Azılı suçların dikkatini çeken Baki onlarla bir de güç turnuvasına katılmaktadır. İlk seri böyle biterken diğer seriler ise yine aynı şekilde farklı versiyonlar ile karşımıza çıkmaktadır. Gerçekçiliğin film ile buluşması ile birlikte etrafta bulunan birçok nesneyi tarif eden bu filmin başarı hikayesi çok kişi tarafından bilinmektedir.

Bu anlamda yapılan tüm çalışmalar toplu bir şekilde ele alındığı takdirde filmin muhakkak birinci seriden son seriye kadar rahat bir şekilde izlenmesi gerekmektedir. Son seriye bakıldığı takdirde canlılığın ve fantastik hareketlerin en üst seviyede bulunan filmleri arasında bulunmaktadır. 

Haberin Devamı

Özellikle dövüşleri ve dövüş oyunlarını seven kişilerin muhakkak bir filmi kaçırmadan en iyi şekilde izlemesi gerekmektedir. Filmi izleyen herkes tam not vererek memnun bir şekilde filmde ayrılmaktadır. Üst düzey oyuncu kadrosu ile de dikkat çekmektedir. Baki tüm dünya tarafından bilinen bir karakter haline gelmiştir.