Gazete Vatan Logo

'Anadolu Ateşi'nden muhteşem performans

Mall of İstanbul'un 2. Yıl kutlamasında, 'Anadolu Ateşi' MOİ Sahne'de, muhteşem bir şov sergiledi. İlginin yoğun olduğu gecenin sonunda dansçılar uzun süre ayakta alkışlandı

'Anadolu Ateşi'nden muhteşem performans

Avrupa'nın en iyi alışveriş merkezi seçilen, Türkiye'nin en büyük alışveriş, eğlence ve yaşam merkezi Mall of İstanbul, kuruluşunun 2. yıldönümünde 'Anadolu Ateşi'nin MOİ Sahne'deki özel gösterimi ile harika bir kutlama gecesi yaşattı. Anadolu Ateşi'nin, alkış seslerinin dinmediği muhteşem şovundan sonra sahneye gelen Torunlar GYO Genel Koordinatörü İlham İnan Dündar, yıllardır sergiledikleri dans gösterileri ve muhteşem performanslarıyla, ülkemizi yurtiçi ve yurtdışında başarıyla temsil eden Anadolu Ateşi'ne ve bu dev projenin kurucusu Mustafa Erdoğan'a saygı ve teşekkürlerini iletti. Mustafa Erdoğan da Mall of İstanbul'un 2. Yıl Kutlaması'nda MOİ Sahne'de olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Anadolu Ateşi'nin muhteşem sahne şovunda, herkesin büyük beğenisini toplayan 4 yaşındaki küçük dansçıları Lidya'yı yanına çağıran Mustafa Erdoğan, ' Bizim en küçük dansçımız Lidya ve gördüğünüz gibi çok başarılı bir dansçı. Türkiye'de İstanbul, Ankara, Antalya ve Gaziantep'te bulunan şubelerimizde geleceğin dansçılarını yetiştiriyoruz. Dans gönül işidir ve isteyen herkes dans edebilir' dedi. Mall of İstanbul'un çok başarılı organizasyonlarla ses getiren etkinlikler düzenlediğini söyleyen Mustafa Erdoğan teşekkürlerini ileterek dansçılarıyla birlikte herkesi selamlayıp sahneden ayrıldı.

Haberin Devamı