Zynga

Zynga

Son dakika Zynga haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zynga ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zynga haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zynga

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zynga gelişmeleri de dahil olmak üzere 60 zynga haberi bulunmuştur. Tüm zynga haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk yapımı mobil oyun dünyanın zirvesinde! Bakan Mehmet Fatih Kacır tebrik etti...
Türk yapımı mobil oyun dünyanın zirvesinde! Bakan Mehmet Fatih Kacır tebrik etti... İstanbul merkezli Dream Games'in geliştirdiği mobil oyun Royal Match, ünlü rakibi Candy Crush'ı tahtından indirerek en çok gelir elde eden oyun haline geldi.
25.12.2023 Ekonomi
Avrupa’nın ‘Silikon Vadisi’ İstanbul
Avrupa’nın ‘Silikon Vadisi’ İstanbul Dünyaca ünlü İngiliz gazetesi Financial Times, teknoloji yatırımları açısından bu yılın en sıcak fikirlerinin Silikon Vadisi’nden değil İstanbul’dan çıktığını yazdı. ‘Türkiye nasıl Avrupa teknolojisinin yıldızı oldu’ başlıklı gazetenin haberinde, İstanbul’un teknoloji alanında potansiyelinin yüksek olduğuna dikkat çekti.
13.08.2021 Bilim ve Teknoloji
'Takip eden değil yönlendiren ülke olmayı hedefliyoruz'
'Takip eden değil yönlendiren ülke olmayı hedefliyoruz' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Elektrikli mobilite araçlar, dijitalleşme, uzay ve fırlatma teknolojileri, yapay zekâ ve otonom sistemler gibi yeni nesil teknolojilerde dünyayı takip eden değil yönlendiren bir ülke olmayı hedefliyoruz" dedi.
19.05.2021 Bilim ve Teknoloji
Rollic Games sahibi kim, Burak Vardal mı? Rollic de 168 milyon dolara Zynga'ya satıldı!
Rollic Games sahibi kim, Burak Vardal mı? Rollic de 168 milyon dolara Zynga'ya satıldı! İstanbul merkezli mobil oyun firması Rollic Games, 168 milyon dolara (1 milyar 194 milyon TL) ABD'li Zynga'ya satıldı. Zynga, haziran ayında da Türk oyun şirketi Peak Games'i 1,8 milyar dolara satın almıştı. Peki, Rollic Games sahibi kim?
6.08.2020 Gündem
Türk oyun firması 'Rollic', 168 milyon dolara Zynga'ya satıldı!
Türk oyun firması 'Rollic', 168 milyon dolara Zynga'ya satıldı! İstanbul merkezli Rollic Games 168 milyon dolara Zynga'ya satıldı. Şirketin oyunları bundan sonra Zynga'nın kontrolünde olacak. Bakan Varank, Twitter hesabından yaptığı paylaşımında, Rollic'i tebrik ederek, "Sermayesi akıl ve inovasyon olan genç girişimlerimiz global oyun pazarında başarı hikayeleri yazmaya devam ediyor." ifadesine yer verdi.
6.08.2020 Ekonomi
Dijital oyun satışları corona virüsle birlikte patladı
Dijital oyun satışları corona virüsle birlikte patladı Corona virüs döneminde evlere kapanmak oyun şirketlerine yaradı. Her yaş grubundan kişiler boş vakitlerinde sanal ortamda oyun oynamayı tercih etti. Bu da dijital oyun trafiğinde yüzde 75 artışa neden olurken, bu oyunlara harcanan paranın da yüzde 60 artmasını sağladı.
22.06.2020 Bilim ve Teknoloji
Genç girişimcilerin gözü zirvede! Peak Games...
Genç girişimcilerin gözü zirvede! Peak Games... Türk oyun şirketi Peak Games'in küresel bir şirket tarafından satın alınması, genç girişimcileri yerli oyun üretimi ve dünyaya pazarlanması konusunda cesaretlendirdi.
15.06.2020 Bilim ve Teknoloji
Oyun sektörü desteklerle başarıdan başarıya koşuyor!
Oyun sektörü desteklerle başarıdan başarıya koşuyor! Türk oyun geliştirme sektörü, çeşitli mekanizmalarla sunulan desteklerden aldığı güçle dünyada ilgi gören oyunlara ve önemli ekonomik başarılara imza atıyor.
3.06.2020 Bilim ve Teknoloji
Zynga'nın hisseleri Türk oyun şirketini almasıyla 8 yılın zirvesinde
Zynga'nın hisseleri Türk oyun şirketini almasıyla 8 yılın zirvesinde Dünyaca ünlü oyun geliştiricisi Zynga'nın hisseleri, Türk oyun şirketi Peak Games'i 1,8 milyar dolara satın almasının ardından 8 yılın en yüksek seviyesine çıktı.
1.06.2020 Dünya
Yerli oyun şirketi Peak 1.8 milyar dolara satıldı! Bakan Albayrak'tan açıklama geldi......
Yerli oyun şirketi Peak 1.8 milyar dolara satıldı! Bakan Albayrak'tan açıklama geldi...... Yerli oyun şirketi Peak, 1.8 milyar dolara dünyanın en büyük oyun firmalarından ABD merkezli Zynga’ya satıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak"Girişim ekosistemimiz güzel bir haberle parlıyor. Peak'ın satışı Türk ekonomi tarihinin en büyük şirket satışlarından biri oldu" dedi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da "İlk Türk unicorn yani 'Turcorn' hayırlı olsun. Türkiye'deki girişimcilik ekosistemi için çok önemli gelişme" ifadelerini kullandı.
1.06.2020 Bilim ve Teknoloji
ABD’li dev şirket Türk oyununa servet verecek
ABD’li dev şirket Türk oyununa servet verecek Türk oyun firması Peak Games, bulmaca oyunları Toy Blast ve Toon Blast’ı 1 milyar doların üzerinde bir fiyata ABD’li oyun devi Zynga’ya satacağı bildirildi.
27.05.2020 Ekonomi
Game over olacaktı 1010! ile kazandı
Game over olacaktı 1010! ile kazandı Türk oyun sektörü önceki gün tarihi bir satışa tanık oldu. ABD’li Zynga’nın 250 milyon dolar gibi rekor bir fiyata satın aldığı Gram Games’in kasasında 25 bin dolar kalmışken ve neredeyse kapısına kilit vuracakken, 1010! adlı oyunları onlar için hayatın akışını değiştirdi.
31.05.2018 Ekonomi
Gram oyun 250 milyon $
Gram oyun 250 milyon $ 2012’de kurulan Türk mobil oyun şirketi Gram Games, dünyaca ünlü oyun geliştiricisi Zynga’ya 250 milyon dolara satıldı. Zynga, Kasım’da bir başka Türk şirketi Peak Games’i de 100 milyon dolara bünyesine katmıştı
30.05.2018 Ekonomi
Türk oyun şirketi Microsoft ve Google'ı geride bıraktı
Türk oyun şirketi Microsoft ve Google'ı geride bıraktı Peak Games, dünya genelinde mobil uygulamalardan en çok gelir elde eden firmaların sıralandığı App Annie 2017 Top-52 listesinde yer alma başarısını gösteren ilk ve tek Türkiye merkezli şirket oldu. Peak Games, listeye 37’nci sıradan girerek, mobil uygulama pazarında Microsoft ve Google gibi devleri geride bıraktı
27.02.2018 Bilim ve Teknoloji
Dizileri aşan oyunculuk
Dizileri aşan oyunculuk Türk dizilerinin ihracata katkısını konuşuyoruz ancak Türk oyun sektörü 500 milyon $ ihracat hacmi ile dizileri solladı. Dün Harbiye’de başlayan Gaming fuarında da son trend oyunlar görücüye çıktı. Hedef 500 milyon $’lık ihracatı 2 milyar $ yapmak
1.02.2018 Ekonomi
Bitcoin çılgınlığı büyüyor! 1+1 ev 5 Bitcoin...
Bitcoin çılgınlığı büyüyor! 1+1 ev 5 Bitcoin... Bitcoin’in alışverişte de kullanımı artıyor. Dünyada olduğu gibi ülkemizde gayrimenkulden e-ticarete, perdeden kitaba kadar pek çok alanda bitcoin kabul eden işletmeler var. Bitcoin’le alışverişe mercek tuttuk
15.12.2017 Ekonomi
Mobilin zirvesi olacağız
Mobilin zirvesi olacağız Türk mobil oyuncular hedef büyütürken Peak Games’in Direktörü Ömer İnönü, ”Zynga’ya oyun satışında gelen 100 milyon doları, dünyanın en büyük mobil şirketi olmak için kullanacağız” dedi
11.11.2017 Ekonomi
100 milyon dolara ‘okey’e döndü
100 milyon dolara ‘okey’e döndü Mobil oyun pazarında devler liginde yer alan Türk teknoloji şirketi Peak Games, kart ve okey oyunları geliştiren stüdyosunu 100 milyon dolara ABD’li Zynga’ya devretti.
8.11.2017 Ekonomi
Füze gerilimi
Füze gerilimi Kuzey Kore’nin füze denemesi piyasaları vurdu, riskli varlıklara satış getirdi. Asya borsaları düşerken, güvenli liman altının onsu yükseldi. BİST ise ayrıştı 101 binle rekor tazeledi
4.07.2017 Ekonomi
Facebook'tan yeni oyun işlevi: Instant Games!
Facebook'tan yeni oyun işlevi: Instant Games! Facebook, herhangi bir uygulama yüklemeden Messenger üzerinden oyun oynamanıza izin veren yeni işlevini duyurdu!
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
‘Sanatım sosyal statü belirtmeden herkes için’
‘Sanatım sosyal statü belirtmeden herkes için’ Dünyaca ünlü dijital oyun platformu Zynga’nın şef animatörü Kaan Kayımoğlu, ilk sergisi “My People/Benim İnsanlarım”ı ilk kez İstanbul’da Galeri Diani’de izleyicisine sundu...
21.04.2015 Magazin
En çok bu oyunlar oynanıyor
En çok bu oyunlar oynanıyor Facebook oyunlarına bağımlı olanlar bu oyunları oynuyor
6.02.2013 Bilim ve Teknoloji
2013’te kapı önüne konacak CEO’lar!
2013’te kapı önüne konacak CEO’lar! İşte koltuklarından olacaklar...
29.12.2012 Ekonomi
2012 yılının en çok konuşulan teknolojileri - 1
2012 yılının en çok konuşulan teknolojileri - 1 2012 yılının en gözde telefonları, markaları
17.12.2012 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Zynga ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zynga haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.