Zeynep Sağdaş

Zeynep Sağdaş

Son dakika zeynep sağdaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zeynep sağdaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zeynep sağdaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zeynep Sağdaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zeynep sağdaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 9 zeynep sağdaş haberi bulunmuştur. Tüm zeynep sağdaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şarkıcı Zeynep Sağdaş'a şok! Evini soyan kişi...
Şarkıcı Zeynep Sağdaş'a şok! Evini soyan kişi... Şarkıcı Zeynep Sağdaş, köpeğini gezdirmesi için anahtarı verdiği apartman görevlisi tarafından soyuldu. Görevli, Sağdaş evde yokken pırlanta ziynet eşyaları çaldığı gerekçesiyle tutuklandı. Görevlinin 10 yıl hapsi isteniyor.
23.12.2020 Magazin
Zeynep Sağdaş’tan 'Modern Külkedisi' yorumu
Zeynep Sağdaş’tan 'Modern Külkedisi' yorumu Yarım Kalanlara Rağmen parçasıyla internette fenomen haline gelen; Rüzgar Erkoçlar ile yaptığı düet ile de adından sıkça söz ettiren Zeynep Sağdaş, K-Pop esintileriyle dolu yepyeni teklisi "Modern Külkedisi"ni yayınladı.
7.08.2019 Kültür Sanat
Rüzgar Erkoçlar'dan düet!
Rüzgar Erkoçlar'dan düet! 2012 yılında cinsiyet değiştirme ameliyatıyla erkek olan Rüzgar Erkoçlar, oyunculuğun ardından müzik dünyasına göz kırptı.
20.01.2018 Kültür Sanat
Atarlı şarkıcıya hapis yolu göründü
Atarlı şarkıcıya hapis yolu göründü Manken Bade Noğay'la gürültü yüzünden kavga ederek 6 bin 740 lira tazminata mahkum olan Zeynep Sağdaş'a ikinci şok...
1.10.2017 Magazin
Bade Noğay affetmedi! Zeynep Sağdaş'a tazminat şoku...
Bade Noğay affetmedi! Zeynep Sağdaş'a tazminat şoku... Manken Bade Noğay gürültü yüzünden kavga ederek davalık olduğu alt komşusu Zeynep Sağdaş’ı hakaret, tehdit ve mala zarar vermekten 6 bin 740 lira tazminata mahkûm ettirdi.
4.09.2017 Magazin
'Yollu, estetikli, seni burada yaşatmayacağım'
'Yollu, estetikli, seni burada yaşatmayacağım' Manken Bade Noğay ile şarkıcı Zeynep Sağdaş arasındaki gürültü kavgasında 6 bin 740 lira para cezasına çarptırılan Sağdaş, karara itiraz etti. Mahkeme, yeniden yargılama kararı verdi.
30.05.2017 Magazin
Zeynep Sağdaş'a tazminat cezası!
Zeynep Sağdaş'a tazminat cezası! Komşusu manken Bade Noğay’ın kapısını boyayıp “yollu” diyerek hakaret ve tehdit eden şarkıcı Zeynep Sağdaş, 6 bin TL para cezasına çarptırıldı
30.01.2017 Magazin
‘Suçlu başkası’ deyip dava açtığı hayranını affetti
‘Suçlu başkası’ deyip dava açtığı hayranını affetti Şarkıcı Zeynep Sağdaş, ‘huzuru bozma’ suçlamasıyla mahkemeye verdiği Bahadır E...
23.05.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Zeynep Sağdaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zeynep sağdaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.