Yüksel Kocaman kimdir? Yargıtay üyesi seçilen Yüksel Kocaman nereli, kaç yaşında?
Yüksel Kocaman kimdir? Yargıtay üyesi seçilen Yüksel Kocaman nereli, kaç yaşında? HSK, İstanbul ve Ankara Cumhuriyet Başsavcıları İrfan Fidan ve Yüksel Kocaman'ın arasında bulunduğu 11 hakim ve savcıyı Yargıtay'a üye seçti. Yüksel Kocaman kimdir?
27.11.2020 Gündem
HSK 11 hakim ve savcıyı Yargıtay'a üye seçti! İrfan Fidan ve Yüksel Kocaman...
HSK 11 hakim ve savcıyı Yargıtay'a üye seçti! İrfan Fidan ve Yüksel Kocaman... HSK, İstanbul ve Ankara Cumhuriyet Başsavcıları İrfan Fidan ve Yüksel Kocaman'ın arasında bulunduğu 11 hakim ve savcıyı Yargıtay'a üye seçti.
27.11.2020 Gündem
Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Kocaman'dan Yavaş ve Aygün açıklaması
Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Kocaman'dan Yavaş ve Aygün açıklaması Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, "2019'da FETÖ'ye yönelik 6 bin 831 iddianame hazırlandı. Operasyonel güçleri kalmadı. FETÖ ile mücadelede iyi bir noktaya geldik" dedi. Kocaman, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile eski CHP'li Sinan Aygün arasındaki "rüşvet" tartışmasına ilişkin, "Karşılıklı suç duyuruları var ve hepsiyle ilgili soruşturma açıldı. İlgili savcılar çalışmalarını yapıyor" dedi.
30.12.2019 Gündem
Ankara Adliyesi'nde görev değişimi
Ankara Adliyesi'nde görev değişimi Ankara Adliyesi'nde, Yüksel Kocaman'ın başsavcı olarak atanmasının ardından, beklenen görev değişimi, adliyenin internet sitesinden yayınlanarak duyuruldu. Ankara'da 15 Temmuz FETÖ ana davası savcısı değişti. Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekili Ergün Şahin darbe soruşturması koordinatörü oldu.
29.09.2021 Gündem