Yüksek Gerilim Hattı

Yüksek Gerilim Hattı

Son dakika yüksek gerilim hattı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yüksek gerilim hattı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yüksek gerilim hattı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yüksek Gerilim Hattı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yüksek gerilim hattı gelişmeleri de dahil olmak üzere 127 yüksek gerilim hattı haberi bulunmuştur. Tüm yüksek gerilim hattı haberleri aşağıda listelenmiştir.
22 liralık cıvata için 500 bin liralık zarar!
22 liralık cıvata için 500 bin liralık zarar! Muş’ta hırsızlar tarafından elektrik direklerinden çalınan cıvatalar, 3 yüksek gerilim hattı direğinin devrilmesine neden oldu. Devrilen direklerde 500 bin liralık zarar oluşurken, 41 yerleşim yeri de saatlerce elektriksiz kaldı.
22.04.2022 Yaşam
İndirimi duyan oraya koştu! Akılalmaz görüntüler
İndirimi duyan oraya koştu! Akılalmaz görüntüler Sivas'ta, markette açılışa özel uygulanan indirim ve kampanyaları duyanlar, sabah saatlerinden itibaren izdihama neden oldu. Market önünde oluşan uzun kuyrukta, koronavirüs salgınına rağmen sosyal mesafe hiçe sayıldı. Sivas Valiliği kararı ile açılış iptal edilirken, işletme hakkında da tutanak düzenlendi.
8.04.2021 Gündem
İstanbul'da yüksek gerilim hattına temas eden çocuk öldü!
İstanbul'da yüksek gerilim hattına temas eden çocuk öldü! İstanbul Küçükçekmece’de evlerinin çatı katında güvercin uçuran iki çocuktan biri yüksek gerilim hattına temas etti. 15 yaşındaki Samet Özkan olay yerinde hayatını kaybetti.
2.04.2021 Gündem
Kozalak toplarken feci şekilde can verdi!
Kozalak toplarken feci şekilde can verdi! Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, kozalak toplamak için çıktığı çam ağacının üzerinden geçen yüksek gerilim hattı tellerine temas eden Yasin Taş (27), akıma kapılarak yaşamını yitirdi.
1.10.2020 Yaşam
Ümraniye'de korku dolu anlar… Mahalleli sokağa döküldü!
Ümraniye'de korku dolu anlar… Mahalleli sokağa döküldü! İstanbul Ümraniye'de beton mikserinin pompası yüksek gerilim hattının kablosuna çarptı. Yüksek gerilim hattında patlamaların da yaşandığı olayda mahalleli büyük bir panikle sokağa dökülürken, birçok ev ve işyerinin elektronik eşyaları zarar gördü.
12.06.2020 Gündem
Uçurtmayı kurtarmaya çalışırken canından oldu
Uçurtmayı kurtarmaya çalışırken canından oldu Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, yüksek gerilim hattına takılan uçurtmayı kurtarmak isterken akıma kapılıp düşen Üzeyir Çelik (40), hayatını kaybetti.
24.05.2020 Yaşam
İstanbul'da intihar girişimi! Müge Anlı ve Esra Erol olay yerine geldi
İstanbul'da intihar girişimi! Müge Anlı ve Esra Erol olay yerine geldi Son dakika haberine göre Bahçelievler'de yüksek gerilim hattı direğine çıkarak intihar girişiminde bulunan kişi iki saat süren çalışmanın ardından ikna edildi. O sırada oradan geçen ünlü sunucular Müge Anlı ve Esra Erol da ikna çalışmalarına destek verdi.
15.01.2020 Gündem
MHP İl Başkanı Nail Bayram ağır yaralandı
MHP İl Başkanı Nail Bayram ağır yaralandı Isparta'da MHP İl Başkanı Nail Bayram elektrik akımına kapılarak ağır yaralandı.
10.12.2019 Gündem
İstanbul’da tarihin en büyük operasyonu! Tam 271 milyon dolar
İstanbul’da tarihin en büyük operasyonu! Tam 271 milyon dolar İstanbul Esenyurt’ta bir matbaaya düzenlenen operasyonda, Kurban Bayramı öncesi piyasaya sürülmek üzere 100’lük banknotlar halinde sahte 271 milyon 150 bin Amerikan doları (1 milyar 530 milyon Türk lirası) ele geçirildi. Olayla ilgili FETÖ bağlantısı nedeniyle emniyet teşkilatından ihraç edilen B.Ç. adlı 1 komiserin de aralarında olduğu 5 şüpheli gözaltına alındı.
22.07.2019 Gündem
Ölüm telleri Meclis’te! 'Kanuni yaptırım olursa iyi olur'
Ölüm telleri Meclis’te! 'Kanuni yaptırım olursa iyi olur' Doğa Derneği Başkanı Dicle Tuba Kılıç, TBMM Hayvan Hakları Araştırma Komisyonu’nda özellikle leylek, kartal, akbaba gibi göç eden çok sayıda kuşun elektrik tellerine çarparak öldüklerini belirterek “Tehlikeli noktaları belirleyip oraları izole etmek için elektrik şirketleriyle görüşüyoruz. Ancak bu konuyla ilgili bir kanuni yaptırım olursa iyi olur” değerlendirmesinde bulundu.
29.05.2019 Gündem
Saatlerce bekledi! Yoldan geçen iş adamı...
Saatlerce bekledi! Yoldan geçen iş adamı... İzmir'in Kınık ilçesinde, G.S. (41) yüksek gerilim hattı direğine çıkarak intihar girişiminde bulundu. Yaklaşık 2,5 saat boyunca direkte kalan G.S., tesadüfen olay yerinden geçen iş adamı tarafından ikna edilip, bulunduğu yerden indirildi.
24.03.2019 Yaşam
13 yaşındaki iki arkadaşın korkunç oyunu!
13 yaşındaki iki arkadaşın korkunç oyunu! Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 2 çocuk köprüde yük treninin vagonlarına atladı. Çocuklardan Birhat E. (13) yüksek gerilim hattına kapılarak ağır yaralanırken, olaydan hafif yaralarla kurtulan Deniz Ç. (13) ise polis ekipleri tarafından evinde bulundu.
29.11.2018 Yaşam
Tren vagonuna atlayınca bu hale geldi
Tren vagonuna atlayınca bu hale geldi Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 2 çocuk köprüde yük treninin vagonlarına atladı. Çocuklardan Birhat Elitaş (13) yüksek gerilim hattına kapılarak ağır yaralanırken, olaydan hafif yaralarla kurtulan Deniz Çakmak (13) ise polis ekipleri tarafından evinde bulundu.
28.11.2018 Yaşam
Düğünde havaya ateş etme olayında 4 kişi gözaltına alındı
Düğünde havaya ateş etme olayında 4 kişi gözaltına alındı SİİRT'in Kurtalan ilçesinde geçtiğimiz 25 Ağustos'ta düğünde havaya ateş açılması sonucu kopan yüksek gerilim hattı nedeniyle 4 kişinin yaralanması ile sonuçlanan olaydan sonra başlatılan soruşturma kapsamında 4 kişi gözaltına alındığı ve ifadelerinin alınmasından sonra serbest bırakıldığı belirtildi.
28.08.2018 Yaşam
Yüksek gerilim hattı kabloları kalabalığın üzerine düştü
Yüksek gerilim hattı kabloları kalabalığın üzerine düştü Siirt'te düğünde ateşlenen silahlardan dolayı kopan yüksek gerilim kabloları kalabalığın üzerine düştü; 2'si ağır, 6 kişi yaralandı.
25.08.2018 Yaşam
Leylekler göçü köylüleri karanlığa mahkum etti
Leylekler göçü köylüleri karanlığa mahkum etti Bursa'nın İznik ilçesinde leyleklerin toplu göçü nedeniyle 10 köyde elektrik kesintisi yaşandı.
21.08.2018 Yaşam
30 mahallede 3 saat boyunca elektrik kesildi!
30 mahallede 3 saat boyunca elektrik kesildi! Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde yüksek gerilim hattına takılan kartal ve karga, elektriklerin kesilmesine neden oldu.
30.06.2018 Yaşam
Siverek’te elektrik akımına kapılan işçi ağır yaralandı
Siverek’te elektrik akımına kapılan işçi ağır yaralandı Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde elektrik arızasını gidermeye çalışan işçi, yüksek voltajlı akıma kapılarak ağır yaralandı.
23.06.2018 Yaşam
Avcılar'da yüksek gerilim hattına takılan vinç elektrik direğini devirdi
Avcılar'da yüksek gerilim hattına takılan vinç elektrik direğini devirdi Avcılar'da yüksek gerilim hattı tellerine takılan vinç, elektrik direğini devirdi. Yola düşen elektrik telleri tehlike oluştururken BEDAŞ ekipleri elektrik akımını kestikten sonra onarım çalışmalarına başladı.
14.01.2018 Yaşam
İki apartman arasına yüksek gerilim hattı
İki apartman arasına yüksek gerilim hattı Rize’nin Çayeli ilçesinde 15 yıl önce 2 blok olarak inşa edilen 7’şer katlı ve 64’er daireli Altınbaş blokları arasında kalan ve üzerinden 31 bin volt akım geçen yüksek gerilim hattı direği korkuya neden oluyor.
19.12.2017 Yaşam
KKTC'ye deniz altından elektrik için geri sayım
KKTC'ye deniz altından elektrik için geri sayım KKTC ile Türkiye arasında enerji iş birliği anlaşması kapsamında deniz altına döşenecek kablo sayesinde elektrik sağlanması projesinde sona gelindi
29.09.2021 Gündem
Saman dolu TIR gerilim hattına temas edince kül oldu
Saman dolu TIR gerilim hattına temas edince kül oldu Gaziantep'te seyir halinde bulunan saman yüklü TIR, elektrik tellerine temas edince alev aldı.
21.08.2017 Yaşam
YHT seferlerinde "elektrik kesintisi" gecikmesi
YHT seferlerinde "elektrik kesintisi" gecikmesi Osmangazi-Pendik arasında yüksek gerilim hattının koparak demiryoluna düşmesi sonucu yaşanan arıza ve elektrik kesintisi, yüksek hızlı tren (YHT) seferlerinde gecikmelere yol açtı.
26.07.2017 Yaşam
Adanalı genç aşk acısından yüksek gerilim direğine çıktı!
Adanalı genç aşk acısından yüksek gerilim direğine çıktı! Adana'da sevgilisinden ayrılan 16 yaşındaki M.Ş. yüksek gerilim hattı direğine çıktı.
6.03.2017 Haber
Sevgilisinden ayrıldı yüksek gerilim direğine çıktı
Sevgilisinden ayrıldı yüksek gerilim direğine çıktı Adana'da sevgilisinden ayrılan 16 yaşındaki M.Ş. yüksek gerilim hattı direğine çıktı.
6.03.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Yüksek Gerilim Hattı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yüksek gerilim hattı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.