Uzmanlardan TYT ve AYT öncesi son uyarılar!  YKS öncesi ne yapmalı? YKS sınavına girerken dikkat edilmesi gerekenler neler?
Uzmanlardan TYT ve AYT öncesi son uyarılar! YKS öncesi ne yapmalı? YKS sınavına girerken dikkat edilmesi gerekenler neler? 2022 YKS’ye kısa bir süre kaldı. YKS öncesi adaylara ve ailelerine uzmanlardan uyarılar gelmeye devam ediyor. Uzmanlar YKS öncesi motivasyonun yüksek tutulmasının önemini vurgularken sınavda stratejik olmanın başarıyı getireceğini söylüyor. Peki, YKS öncesi ne yapmalı? YKS sınavına girerken dikkat edilmesi gerekenler neler? YKS’ye girmeden önce ne yapılmalı? Rehberlik uzmanı Işıl Can YKS’ye girecekler için dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.
12.06.2022 Eğitim
YKS tüyoları! YKS öncesi ne yapmalı?
YKS tüyoları! YKS öncesi ne yapmalı? Üniversite hayali kuran 2.6 milyon adayın gözü, 26-27 Haziran’da düzenlenecek YKS sınavına çevrildi. YKS’ye kalan 10 günlük sürede adayların sınav heyecanını atlatmaları ve YKS tüyolarına odaklanmaları gerekiyor. Uzmanlar, YKS öncesinde adayların sınava dair korku ve önyargılardan arınmalarını ve sınav öncesi mutlaka saat tutarak deneme testi çözmelerini öneriyor. Peki, YKS öncesi ne yapmalı? İşte YKS tüyoları!
16.06.2021 Eğitim
YKS'ye girecek adaylara mental hazırlık önerileri
YKS'ye girecek adaylara mental hazırlık önerileri Üniversite sınavına kısa bir süre kaldı. Aday YKS için hazırlıklarına yoğun bir şekilde devam ederken uzmanlar da bu zorlu süreç için hem adayları hem de aileleri uyarıyor. Peki, YKS öncesi nelere dikkat edilmeli? YKS öncesi yapılması gerekenler neler? Öğr. Gör. Barış Tuncer'den adaylara YKS tavsiyeleri
25.05.2021 Eğitim