Yeni Takımı

Yeni Takımı

Son dakika yeni takımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni takımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni takımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Takımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni takımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.800 yeni takımı haberi bulunmuştur. Tüm yeni takımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Lig'in yeni takımı belli oldu
Süper Lig'in yeni takımı belli oldu Trendyol 1 Lig'in 32. haftasında Göztepe evinde karşılaştığı Gençlerbirliği'ni 2-0'lık skorla mağlup ederek, Eyüpspor'un ardındın Süper Lig'e çıkan ikinci takım oldu.
28.04.2024 Futbol
Arda Güler'in transferi için ilk resmi hamle! Real Madrid gönderiyor, işte yeni takımı
Arda Güler'in transferi için ilk resmi hamle! Real Madrid gönderiyor, işte yeni takımı Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Real Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan Milli yıldız Arda Güler'in takımdaki geleceği için sıcak bir gelişme yaşandı. İspanyol basını Arda Güler'in transferi için resmi temasların başladığını ileri sürdü. İşte detaylar....
19.04.2024 Fenerbahçe
Arda Güler'den Real Madrid kararı! Hayalleri yıkıldı, yeni takımı belli oldu
Arda Güler'den Real Madrid kararı! Hayalleri yıkıldı, yeni takımı belli oldu Arda Güler için İspanya'dan son dakika transfer bombası patladı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City'yi eleyerek yarı finale yükselen Real Madrid'de Arda Güler bilmecesi sürüyor. İspanya'dan milli yıldız için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Arda Güler'in hayalleri yıkıldı! Ancelotti artık güvenmiyor, ayrılığı açıkladı, işte yeni takımı
Arda Güler'in hayalleri yıkıldı! Ancelotti artık güvenmiyor, ayrılığı açıkladı, işte yeni takımı Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. İspanya'da Real Madrid'de top koşturan Arda Güler süre bulamadığı gerkeçesiyle İspanyol devinden ayrılmaya hazırlanıyor. Milli yıldızı isteyen kulüp ortaya çıkarken Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Arda Güler'in ayrılığı hakkında açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu ayrılıyor! Cengiz Ünder ayarladı, işte yeni takımı
Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu ayrılıyor! Cengiz Ünder ayarladı, işte yeni takımı Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yarı final kovalayan Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun talipleri her geçen gün artıyor. İstikrarlı performansıyla kulüplerin beğenesini kazanan 24 yaşındaki futbolcunun yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...
14.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da ilk ayrılık! Nicolo Zaniolo'nin yeni takımı belli oldu
Galatasaray'da ilk ayrılık! Nicolo Zaniolo'nin yeni takımı belli oldu Sezon başında Aston Villa'ya kiralanan Nicolo Zaniolo, Ada'da inişli-çıkışlı bir performans sergiliyor. Sezonun sonuna doğru yaklaşılırken İtalya ve İspanya’dan talipleri olan İtalyan yıldızın geleceği yavaş yavaş netleşiyor.
6.04.2024 Galatasaray
Sacha Boey Bayern Münih'e gittiğine bin pişman! Kapı dışarı ettiler, yeni takımı belli oldu
Sacha Boey Bayern Münih'e gittiğine bin pişman! Kapı dışarı ettiler, yeni takımı belli oldu Bayern Münih'te Sacha Boey bombası patladı. Bayern Münih'in devre arasında Galatasaray'dan rekor bir bedelle transfer ettiği Sacha Boey'i sezon başında elden çıkarmayı planladığı iddia edildi. İtalyan basını Fransız sağ bekin yeni adresini duyurdu.
4.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta Cenk Tosun ayrılıyor! Yeni takımı belli oldu
Beşiktaş'ta Cenk Tosun ayrılıyor! Yeni takımı belli oldu Beşiktaş'ta sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli futbolcu Cenk Tosun, kulüp arıyor. 32 yaşındaki oyuncu, sürpriz bir ligin ekipleriyle transfer görüşmelerinde bulunuyor.
1.04.2024 Beşiktaş
Zaha, Tete yerine Nelsson ayrılıyor! Anlaşma sağlandı, işte yeni takımı
Zaha, Tete yerine Nelsson ayrılıyor! Anlaşma sağlandı, işte yeni takımı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Son 2 transfer döneminde de Avrupa kulüpleriyle görüşme masasına oturan, ancak beklenen rakamlar gelmeyince gitmesine izin verilmeyen Victor Nelsson’a bir dev daha talip oldu. Hatta Danimarkalı savunmacıyla anlaşma sağlandığı öğrenildi. Aslan'ın 25 yaşındaki futbolcu için istediği rakam da ortaya çıktı.
30.03.2024 Galatasaray
Arda Güler Real Madrid'den ayrılıyor! Ancelotti açıkladı, işte yeni takımı
Arda Güler Real Madrid'den ayrılıyor! Ancelotti açıkladı, işte yeni takımı Arda Güler'in Real Madrid rüyası sona eriyor. Real Madrid'de yavaş yavaş süre bulan ve yeteneğini konuşturmaya başlayan Arda Güler için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.
22.03.2024 Fenerbahçe
Can Uzun'un yeni takımı belli oldu: İşte bonservis bedeli
Can Uzun'un yeni takımı belli oldu: İşte bonservis bedeli Almanya Bundesliga 2 ekibi Nürnberg'de forma giyen ve Avrupa devlerinin dikkatini çeken Türk oyuncu Can Uzun'un yeni takımı belli oldu. İşte 18 yaşındaki yıldız için ödenecek bonservis bedeli...
12.03.2024 Futbol
Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Yeni takımı belli oldu, menajeri İstanbul'a geldi
Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Yeni takımı belli oldu, menajeri İstanbul'a geldi Trendyol Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık gelişmesi yaşanıyor. Yıldız oyuncunun menajerinin İstanbul'a geldiği ve ayrılık görüşmelerinin başlayacağı ifade edildi. Yıldız oyuncunun yeni adresi de netlik kazandı.
10.03.2024 Şampiy10
Arda Güler'in hayalleri yıkıldı! Real Madrid macerası bitiyor, yeni takımını açıkladılar
Arda Güler'in hayalleri yıkıldı! Real Madrid macerası bitiyor, yeni takımını açıkladılar Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. İspanya'dan Arda Güler ile ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. A Millî Takım'ın yıldızı, bu yaz Real Madrid'den ayrılıyor. İşte Arda Güler'in yeni takımı...
8.03.2024 Fenerbahçe
Süper Lig ekibinden Selçuk İnan bombası! Geri dönüyor
Süper Lig ekibinden Selçuk İnan bombası! Geri dönüyor En son Kasımpaşa'yı çalıştıran Selçuk İnan'ın yeni takımı belli oluyor. Genç teknik adam Süper Lig ekibi ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. İşte detaylar...
7.03.2024 Süper Lig
Arda Güler, Real Madrid'den ayrılıyor! Ancelotti açıkladı, yeni takımı belli oldu
Arda Güler, Real Madrid'den ayrılıyor! Ancelotti açıkladı, yeni takımı belli oldu Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de gösterdiği performans sayesinde adını dünya devlerine duyuran milli futbolcu, 20 milyon Euro bonservis ve bonuslarla birlikte İspanya'ya uçtu. Ancak Real Madrid'de beklentilerin altında bir performans sergileyen Arda Güler'in kiralık olarak gönderilme ihtimali gündemde. Bu doğrultuda milli futbolcunun imzayı atacağı takımı İspanyol basını duyurdu.
6.03.2024 Fenerbahçe
Arda Güler'in yeni takımı belli oldu! İşte sözleşme detayları ve Zlatan Ibrahimovic ayrıntısı
Arda Güler'in yeni takımı belli oldu! İşte sözleşme detayları ve Zlatan Ibrahimovic ayrıntısı Arda Güler Real Madrid'e veda ediyor. Sevilla maçında oyuna girecekken aniden yedek kulübesine geri dönmek zorunda kalan Arda Güler, Valencia karşılaşmasında da süre alamadı. Real Madrid, Arda ile ilgili yaz dönemi için kararını verirken aynı zamanda sürpriz bir gelişme de yaşandı. İşte detaylar...
4.03.2024 İspanya
Beşiktaş'ta beklenmedik ayrılık! Santos biletini kesti, yeni takımı belli oldu
Beşiktaş'ta beklenmedik ayrılık! Santos biletini kesti, yeni takımı belli oldu Trendyol Süper Lig'de çalkantılı bir dönem geçiren Beşiktaş, teknik direktörlük görevi için son olarak Fernando Santos ile anlaştı. Ara transfer döneminde kadrosuna kattığı isimlerle taraftarını heyecanlandıran siyah-beyazlı takımda yıldız futbolcunun bileti kesildi. İtalyan basını ise yeni adresini duyurdu.
22.02.2024 Beşiktaş
Fatih Terim'in Panathinaikos macerası bitiyor! Yeni takımı belli oldu
Fatih Terim'in Panathinaikos macerası bitiyor! Yeni takımı belli oldu Yunanistan Ligi ekiplerinden Panathinaikos'u çalıştıran Fatih Terim'in takımdan ayrılması gündeme geldi. Son haftalarda istediği sonuçları alamayan deneyimli hoca, taraftarlar tarafından eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Yunan ekibinden ayrılacağı konuşulan Fatih Terim'in yeni takımı hakkında flaş bir geliişme yaşandı. İşte detaylar...
20.02.2024 Galatasaray
Gürsel Tekin, CHP'den istifa etti! Zehir zemberek sözler
Gürsel Tekin, CHP'den istifa etti! Zehir zemberek sözler Eski CHP Milletvekili Gürsel Tekin partisinden istifa ettiğini duyurdu. Tekin, "Partinin her makamında görev alma onuruna erişmiş, her zaman sokakta, halkın içerisinde Türkiye’de iktidar olmak için çalışmış benim için ortaya çıkan bu tablo acı ve üzüntü vericidir." ifadelerini kullandı.
13.02.2024 Gündem
Hayaller suya düştü! Arda Güler'i Real Madrid'den gönderdiler, işte yeni takımı
Hayaller suya düştü! Arda Güler'i Real Madrid'den gönderdiler, işte yeni takımı Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Real Madrid-Girona maçında penaltı kazandıran ve İspanyol medyasından övgüleri toplayan Arda Güler hakkında yeni iddalar bomba etkisi yarattı. Milli yıldızın yeni takımında istediği süreleri bulmakta zorlanırken ayrılık iddialarının da ardı arkası kesilmiyor. İspanyol basınında Güler için birçok iddia ortaya atılırken genç yıldız için yeni plan gün yüzüne çıktı.
13.02.2024 Fenerbahçe
Real Madrid'de Arda Güler için ayrılık kararı! Ancelotti üstünü çizdi, yeni takımı belli oldu
Real Madrid'de Arda Güler için ayrılık kararı! Ancelotti üstünü çizdi, yeni takımı belli oldu Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'den Real Madrid'de transfer olan Arda Güler beklediği süreyi henüz bulamadı. İspanyol kulübünde Arda Güler ile ilgili plan değişikliğine gidildiği iddia edildi. İşte ayrıntılar...
10.02.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da Sacha Boey depremi! Maça bile çıkmadı, Okan Buruk'a resti, işte yeni takımı
Galatasaray'da Sacha Boey depremi! Maça bile çıkmadı, Okan Buruk'a resti, işte yeni takımı GALATASARAY TRANSFER HABERİ... Galatasaray'da Sacha Boey kadroda yok! Maç esnasında transferi duyurdular. Süper Lig'in 22. haftasında İstanbulspor'u konuk eden Galatasaray'da Sacha Boey maç kadrosunda yer almadı. Karşılaşmanın oynandığı esnada Alman basını son dakika transfer gelişmesini duyurdu. Fabrizio Romano da transferin detaylarını paylaştı.
26.01.2024 Galatasaray
Okan Buruk'a resti çekti, antrenmana bile çıkmadı! Yıldız isim ayrılıyor, işte yeni takımı
Okan Buruk'a resti çekti, antrenmana bile çıkmadı! Yıldız isim ayrılıyor, işte yeni takımı Transferde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'de şampiyonluk heyecanı tüm hızıyla devam ederken, takımlar bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Galatasaray'da ayrılık belli oldu. Yıldız isim idmana çıkmadı, yeni takımın açıkladı. İşte günün öne çıkan transfer iddiaları...
25.01.2024 Galatasaray
Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür'ün yeni takımı belli oldu!
Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür'ün yeni takımı belli oldu! Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın açıklamalarının ardından Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan ve kulüple bağlarını koparma aşamasına gelen Abdülkadir Ömür'ün, Trendyol Süper Lig ekibi ile anlaştığı iddia edildi. İşte detaylar...
24.01.2024 Trabzonspor
Bakasetas transferi resmen açıklandı! İşte yeni takımı
Bakasetas transferi resmen açıklandı! İşte yeni takımı Trabzonspor, Yunan yıldız Bakasetas'ın transferi için resmi açıklama yaptı. İşte yeni takımı
22.01.2024 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Takımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni takımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.