2023 yeni evim projesi örnek ödeme planı ve başvuru şartları! Yeni evim projesi ne zaman başlayacak, hane halkı geliri ne kadar?
2023 yeni evim projesi örnek ödeme planı ve başvuru şartları! Yeni evim projesi ne zaman başlayacak, hane halkı geliri ne kadar? Yeni evim projesi örnek ödeme planı ve başvuru şartları için aramalar yoğunlaştı. Orta gelirliye yönelik hayata geçirilen proje finansman sıfır konutlara yönelik olacak. 1. Bölge olan İstanbul'da en çok 5 milyon lira, 2. Bölge'deki illerde en çok 3 milyon lira, 3. Bölge'deki iller için ise en çok 2 milyon lira olacak. Tüm bölgelerde asgari peşinat oranı yüzde 10 olarak belirlenirken, azami 15 sene vade ile sağlanacak finansmanlarda faiz/kar payı oranları yüzde 0,69'dan başlayan oranlarla uygulanacak. Peki, Yeni evim projesi ne zaman başlayacak, hane halkı geliri ne kadar?
16.01.2023 Ekonomi
Yeni evim projesi ödeme planı nasıl olacak, yeni evim projesinde kredi hangi bankalardan alınacak? Başvuru şartları ve örnek ödeme planı!
Yeni evim projesi ödeme planı nasıl olacak, yeni evim projesinde kredi hangi bankalardan alınacak? Başvuru şartları ve örnek ödeme planı! İlk Evim İlk İş Yerim kampanyasına yönelik çekilişler devam ederken Orta Gelirliye Konut Kampanyası başlatıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Orta Gelirliye Konut Kampanyası'nın detaylarını açıkladı. Peki, Yeni Evim kampanyasında ödeme planı nasıl olacak, yeni evim projesinde kredi hangi bankalardan alınacak? İşte Yeni evim projesi ödeme planı…
5.01.2023 Ekonomi