Star TV yayın akışında bugün neler var? - 10 Nisan Salı
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 10 Nisan Salı 10 Nisan Salı gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Söz” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Sevilen renkli diziyi izleyerek mükemmel bir sabaha başlangıç yapabilirsiniz. Sevilen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını mutlaka değerlendirin. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlara dahil oluyor. Sürükleyici kesitleri ile ekranları renklendiren dizi mükemmel bir akşam geçirmenizi sağlayacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
10.04.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 20 Mart Salı
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 20 Mart Salı 20 Mart Salı gününe ait Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Söz” adlı heyecanlı ve gerilim dolu dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısındaki yerini alıyor. Sevilen dizinin yeni bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını sakın kaçırmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı sevilen dizinin yepyeni bölümü ile karşı karşıya kalacaksınız. Nefes kesen dizinin yeni bölümünde yine birbirinden farklı gelişmeler yaşanıyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
20.03.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 28 Şubat Çarşamba
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 28 Şubat Çarşamba 8 Şubat Çarşamba gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlardaki yerini alıyor. Sevilen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrar bölümünü mutlaka değerlendirin. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Börü” adlı yerli dizinin yepyeni ilk bölümünü seyredebileceksiniz. Yeni dizi ile heyecan ve aksiyon dolu bir akşama hazır olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
28.02.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Ağustos Çarşamba
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Ağustos Çarşamba Star TV 23 Ağustos Çarşamba günü yayın akışı Aramızda Kalsın dizisinin tekrar bölümüyle başlıyor. Ardından Hayat Bazen Tatlıdır yerli dizisi yayın akışında yerini alıyor. Öğle kuşağında Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası yayınlanıyor. Lezzetin Haritasından sonra Kiralık Aşk ve Fazilet Hanım ve Kızları yayın akışında yerini alıyor. Öğle kuşağında son olarak Dolunay dizisi yer alıyor. Akşam kuşağında San Andreas Fayı ve Son Oyun yabancı sinema filmi yayına giriyor. Gece kuşağında ise kaçıranlar için tekrarları yayınlanıyor. 23 Ağustos Çarşamba günü Star TV yayın akışının tüm detayları bu haberde…
29.09.2021 Gündem