ATV yayın akışında bugün neler var? - 05 Şubat Pazartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? - 05 Şubat Pazartesi 05 Şubat Pazartesi gününe ait olan ATV yayın akışı, 06:45’de “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlarınıza geçecek. Sabah dizi keyfi yapmayı sevenlerdenseniz bu heyecan dolu diziyi sakın kaçırmayın. Akşam saatlerinde ise saat 20:00’da “Kırgın Çiçekler” adlı dizinin yeni bölümü ile baş başa kalacaksınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
5.02.2018 Gündem
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 05 Şubat Pazartesi
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 05 Şubat Pazartesi 05 Şubat Pazartesi gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı keyifli çocuk programı ile güne başlayacak. Evrim Akın’ın renkli sunumu ile ekranlara gelen yayını seyrederken hem çocukların eğlenceli anlarına tanıklık edebilecek hem de sabahınızı daha neşeli ve hareketli hale getirebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çukur” adlı dizinin yepyeni bölümü yayın akışına dahil olacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
5.02.2018 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 05 Şubat Pazartesi
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 05 Şubat Pazartesi 05 Şubat Pazartesi gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 06:30’da “Günaydın Doktor” adlı sağlıklı bilgiler sunan renkli program ile güne merhaba diyecek. Sağlıklı yaşama dair zengin bilgiler edinebileceğiniz yayını, sabah ailenizle birlikte seyrederek güne bilgi dolu bir başlangıç yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “O Ses Türkiye” adlı ses yarışması ile keyifli bir müzik ziyafeti ile karşı karşıya kalacaksınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
5.02.2018 Gündem