Star TV yayın akışında bugün neler var? - 05 Nisan Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 05 Nisan Perşembe 05 Nisan Perşembe gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Son dönemlerin fenomen dizisi olan bu renkli dizinin tekrarı ile sabahınızı daha muhteşem ve renkli bir atmosfere dönüştürebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Avlu” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlarınızda. Her kesitinde farklı bir aksiyon ve macera yaşatan dizinin yeni bölümünü seyrederken akşamınızı daha heyecanlı hale getirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
5.04.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 05 Nisan Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 05 Nisan Perşembe 05 Nisan Perşembe gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlar karşısına çıkacak. Sağlıktan siyasete, yaşamdan ekonomiye, emlaktan piyasaya kadar uzanan tüm konu başlıklarına dair gelişmeleri tek tek detayları ile öğrenebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı tarihi dizinin yepyeni bölümü yayına geçecek. Nefes kesen kesitleri ile tüm hayranlarını ekranları başına çeken diziye adeta tutuklu kalacaksınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
5.04.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 05 Nisan Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 05 Nisan Perşembe 05 Nisan Perşembe gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile başlayacak. Haber dünyasının tüm merak edilen gelişmelerini, ayrıntılı şekilde bu bültenden öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısına çıkıyor. Sevilen dizinin yeni bölümünü izlerken heyecan ve keyif dolu anlara tanıklık edebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
5.04.2018 Gündem