Star TV yayın akışında bugün neler var? - 30 Aralık Salı
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 30 Aralık Salı 30 Aralık Salı gününe ait Star TV yayın akışı sabah 06:45'de "Bugün" adlı ana haber bülteni ile güne merhaba diyor. Haber bültenini seyrederken siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar daha pek çok konu hakkında detaylı bilgiler edinebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00'da "Ufak Tefek Cinayetler" adlı yerli diziyi seyredebilirsiniz. Her karesinde renkli ve heyecan dolu farklı olaylar barındıran dizi yine tüm hayran kitlesini ekranları başına toplayacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okuyabilirsiniz.
30.01.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 30 Ocak Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 30 Ocak Salı 30 Ocak Salı gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah 06:45'de "Kanal D ile Günaydın Türkiye" adlı ana haber bülteni ile güne merhaba diyecek. Haber dünyasının tüm gelişmelerini etraflıca öğrenmek istiyorsanız Kanal D ekranlarının her sabah bu renkli haber bültenini takip edebilirsiniz. Akşam saatlerinizde ise 20:00'da "Bordo Bereliler Suriye" adlı yerli sinema filmi ile karşılaşacaksınız. Sürükleyici, planlı ve aksiyon dolu filmi izlerken mükemmel bir akşam geçirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberin devamını okuyabilirsiniz.
30.01.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 30 Ocak Salı
ATV yayın akışında bugün neler var? - 30 Ocak Salı 30 Ocak Salı gününe ait ATV yayın akışı sabah 06:45'de "Beni Bırakma" adlı sevilen bir dizinin tekrar bölümü ile başlangıcı yapıyor. Sabaha erken uyananlardansanız ve bu renkli dizinin yeni bölümlerini takip edemiyorsanız tekrar bölümlerini izleyerek güne başlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00'da "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" adlı yerli dizinin sürükleyici yeni bölümü ekranlarınızda. Fragmanını izlerken heyecanlandığınız tüm karelerini tek tek yeni bölümde izleyerek sürükleyici bir akşam geçirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberin devamını okuyabilirsiniz.
30.01.2018 Gündem