TRT 1 yayın akışında bugün neler var? – 29 Mart Perşembe
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? – 29 Mart Perşembe 29 Mart Perşembe gününe ait yayın akışı, sabah 06:10’da “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” adlı sağlık programı yayın akışına geçecek. Sağlıklı yaşama dair farklı konularsa bilgiler sunan programı keyif içinde izleyerek pek çok konuda bilgiler edinebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Mehmetçik Kuttulamare” adlı tarihi dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısına çıkıyor. Tarihin farklı derinliklerine inen dizi, her karesinde farklı anlar yaşamanızı mümkün kılıyor. Akşamınızı renkli ve keyifli kılan diziyi sevdiklerinizle birlikte izleyebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.
29.03.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 29 Mart Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 29 Mart Perşembe 29 Mart Perşembe gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı sabah bülteni ile ekranlar karşısındaki yerini alacak. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeleri, detayları ile bu bültenden öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı dizinin yepyeni bölümünü seyredebileceksiniz. Her karesinde tarihin farklı anlarını yansıtan dizi, tüm hayranlarını ekranları karşısına bağlıyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
29.03.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? – 29 Mart Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var? – 29 Mart Perşembe 29 Mart Perşembe gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da yerli bir dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısındaki yerini alacak. Sabah dizi keyfi yapmayı seviyorsanız sakın kaçırmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Avlu” adlı yerli dizi ilk bölümü ile Star ekranlarını sarsacak. Fragmanı ile tüm hayranlarını toplamayı başaran dizi, Perşembe akşamlarınıza adeta hareketlik kazandıracağa benziyor. İlk bölümü seyrederek akşamınızın daha renkli ve keyifli geçmesini sağlayabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
29.03.2018 Gündem