ATV yayın akışında bugün neler var? - 23 Şubat Cuma
ATV yayın akışında bugün neler var? - 23 Şubat Cuma 23 Şubat Cuma gününe ait ATV yayın akışı, sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ile ekranlara merhaba diyecek. Haber dünyasının tüm güncel gelişmelerini ve yaşanmış olaylarını sabahın ilk saatlerinde ekranlarınız karşısından takip edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da heyecan dolu kesitleri ile yayına başlayan “Aşk ve Mavi” adlı dizinin yepyeni bölümü karşınıza çıkacak. Sevilen dizinin yeni bölümünü izlerken bazen hüzünlü bazen de heyecan ve eğlence dolu anlar geçirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
23.02.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 23 Şubat Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 23 Şubat Cuma 23 Şubat Cuma gününe ait olan Kanal D yayın akışı, ilk olarak 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı sabah bülteni ile ekranlara gelecek. Haber dünyasının tüm merak edilen gelişmelerini detaylı şekilde inceleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin yepyeni bölümü karşınıza çıkıyor. Polisiye kesitler sunan dizinin bu bölümünde yine heyecan dolu anlar yaşanıyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi almak için haberimizi takip etmeniz yeterli.
23.02.2018 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 23 Şubat Cuma
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 23 Şubat Cuma 23 Şubat Cuma gününe ait TV8 yayın akışı, sabah 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlık programının yeni bölümü ile ekranlardaki yerini alıyor. Sağlıklı yaşama özgü detaylı noktaları vurgulayan programı, hafta içi her sabah TV8 ekranlarınızdan izleyebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programının yeni bölümü sizlerle olacak. Ada yaşantısında yine birbirinden renkli ve kıyasıya devam eden anlar yaşanacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
23.02.2018 Gündem