Star TV yayın akışında bugün neler var? - 22 Şubat Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 22 Şubat Perşembe 22 Şubat Perşembe gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü ile güne merhaba diyecek. Sevilen dizinin yeni bölümlerini takip edebilme şansınız yoksa bu tekrarlarını takipte kalabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da Star ekranlara yeni başlayan “Jet Sosyete” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Komedi ve eğlence dolu dizi ile güzel bir akşama hazır olun. Kanala ait yayın akışı hakkında tüm merak ettiğiniz gelişmelerden haberdar olabileceksiniz.
22.02.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 22 Şubat Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 22 Şubat Perşembe 22 Şubat Perşembe gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı sabah haberleri ile güne merhaba diyecek. Haberin nabzını tutan tüm gelişmeler ve olaylar ekranlarınıza bir bir aktarılıyor. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı sürükleyici dizinin yepyeni bölümü ile karşılaşacaksınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
22.02.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 22 Şubat Perşenbe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 22 Şubat Perşenbe 22 Şubat Perşembe gününe ait FOX TV yayın akışı, sabah 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı adlı sabah bülteni ile ekranlara gelecek. Sağlıktan yaşama, siyasetten ekonomiye kadar uzanan tüm gelişmeleri sabahın ilk saatlerinde FOX ekranlarınızdan öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı renkli dizinin yepyeni bölümü ekranlara dahil oluyor. Sevilen dizinin yeni bölümünde birbirinden farklı olaylar ele alınırken diğer yandan da heyecan dolu dakikalar yaşanıyor. Sevilen sürükleyici diziyi, akşam saatlerinde izleyerek keyif dolu bir akşama giriş yapabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
22.02.2018 Gündem