TV8 yayın akışında bugün neler var? - 19 Ocak Cuma
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 19 Ocak Cuma 19 Ocak Cuma gününe ait olan TV8 yayın akışı, 06:45'de "Günaydın Doktor" adlı sağlık programının yeni bölümü ile başlangıcı yapıyor. Sağlıklı yaşama kadar farklı tüyoların ve önerilerin sunulduğu programı izlerken dolu dolu bir TV keyfi yapabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00'da "Güzel İkili" adlı sinema filmi ilk kez TV'de yer alıyor. Güzel bir sinema filmi yapmak isterseniz bu filmi değerlendirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
19.01.2018 Gündem
ATV Yayın akışında bugün neler var? - 19 Ocak Cuma
ATV Yayın akışında bugün neler var? - 19 Ocak Cuma 19 Ocak Cuma gününe ait olan ATV yayın akışı, 07:00'da "Kahvaltı Haberleri" ile güne başlangıç yapıyor. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini öğrenmek için bu sabah bültenini takipte kalabilirsiniz. Siyaset, sağlık, ekonomi, yaşam ve hava durumu gibi daha pek çok konuda merak edilen gelişmeler ekranlarınıza dahil olacak. Akşam saatlerinde ise kanalın sevilen dizisi "Aşk ve Mavi" yepyeni bölümü ile hayranlarının karşısına çıkıyor. Yeni bölümü izlerken çoğu kez olanlara hayret edecek ve sürükleyici bir dizi deneyimine şahit olabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
19.01.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün ne var? - 19 Ocak Cuma
Kanal D yayın akışında bugün ne var? - 19 Ocak Cuma 19 Ocak Cuma gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45'de "Kanal D ile Günaydın Türkiye" adlı ana haber bülteni ile güne başlangıç yapıyor. Sağlıktan ekonomiye yaşamdan spora kadar daha pek çok konuda merak ettiğiniz gelişmeler sizlerle olacak. Sabahın erken saatlerinde haber dünyasının tüm gelişen olaylarından bilgi sahibi olabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00'da "Arka Sokaklar" adlı yerli dizinin yepyeni bölümü ekranlarınıza dahil olacak. Polisiye olayları ile yine tüm hayranlarını ekranları karşısına bağlayan diziyi sakın kaçırmayın! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
19.01.2018 Gündem