TV8 yayın akışında bugün neler var? - 15 Aralık Cuma
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 15 Aralık Cuma 15 Aralık Cuma günü TV8 yayın akışı, 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı ile güne başlıyor. Sağlıklı yaşama dair tüyoların verildiği programa uzman doktorlar da katılıyor. Güne dolu dolu bir başlangıç yapmak ve sağlıklı yaşama dair detaylı bilgiler öğrenmek istiyorsanız sakın bu sağlık programını kaçırmayın! Akşam kuşağında ise 20:00’da “Güldür Güldür” adlı eğlencenin kıran kırana devam ettiği renkli program sizlerle olacak. Komedi tufanı programı Cuma akşamı ailenizle birlikte seyrederek mutlu bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için de haberimiz okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 15 Aralık Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 15 Aralık Cuma 15 Aralık Cuma günü Kanal d yayın akışı, 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlara merhaba diyor. Canlı canlı yayına geçen haber bülteninde siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar uzanan geniş bir konu içeriğine değiniliyor. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı polisiye dizinin yeni bölümü yayına geçecek. Her kesiti macera ve aksiyon dolu olan yerli dizi ile Cuma akşamınızı daha hareketli kılabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için de haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 15 Aralık Cuma
ATV yayın akışında bugün neler var? - 15 Aralık Cuma 15 Aralık Cuma günü ATV yayın akışı, sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” ile ekranlardaki yerini alıyor. Haber dünyasına ait tüm gelişmelerin detaylı şekilde ele alındığı bülteni takip ederek gündemden haberdar olabilirsiniz. Sabaha erken başlıyorsanız; siyaset, sağlık, yaşam ve ekonomi gibi daha pek çok konudaki gelişmeleri ele alan bülteni seyretmeyi unutmayın! Akşam kuşağında ise “Aşk ve Mavi” adlı sevilen dizinin yeni bölümü başlıyor. Düğün ile renklenen yeni bölümde daha pek çok farklı ana şahit olabileceksiniz. Sürükleyici ve nefes kesen kesitleri tüm sevenlerini ekran başına kilitleyecek bir bölüm karşınızda…. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem