ATV yayın akışında bugün neler var? - 13 Şubat Salı
ATV yayın akışında bugün neler var? - 13 Şubat Salı 13 Şubat Salı gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 06:45’de “”Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlangıcı yapıyor. Sevilen dizinin yeni bölümlerini seyredemiyorsanız her hafta içi sabah mutlaka bu tekrar bölümlerini takip edebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dizinin yepyeni bölümü sizleri selamlayacak. Yeni bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız mutlaka ATV ekranlarınızın başına geçin. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
13.02.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 13 Şubat Salı
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 13 Şubat Salı 13 Şubat Salı gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 06:45’de “Söz” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlara geliyor. Sevilen fenomen diziyi sabahın ilk saatlerinde seyrederek son bölümde neler yaşandığını kolayca öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlara dahil olacak. Heyecan dolu anlar yaşatan diziyi sevdiklerinizle birlikte seyrederek mükemmel bir akşam geçireceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
13.02.2018 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 13 Şubat Salı
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 13 Şubat Salı 13 Şubat Pazartesi gününe ait olan TV8 yayın akışı sabah 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sabah programı ile ekranlara dahil olacak. Sağlıklı yaşama dair tüyoların sunulduğu yayında yine uzman hekimlerin katılımı ile pek çok farklı sağlık konusu ele alınacak. Akşam saatlerinde ise “Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı yetenek yarışmasının yeni bölümü ekranlara merhaba diyecek. Deneyimli ve ünlü jüri kadrosu karşısına yine yetenekleri konusunda güvenen pek çok yarışmacı çıkıyor. Keyif dol anlar yaşatan programı sakın kaçırmayın! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
13.02.2018 Gündem