Fenerbahçe, Barcelona'nın elinden süper yıldızı kaptı! Arda Turan'ın varisi olarak gelmişti
Fenerbahçe, Barcelona'nın elinden süper yıldızı kaptı! Arda Turan'ın varisi olarak gelmişti Transfer sezonuna çok hızlı bir giriş yapan ve şimdiye kadar tam 8 yıldıza Sarı Lacivertli formayı giydiren Ali Koç Atletico Madrid'in kapısını çaldı. Barcelona'nın da transfer listesinde olan Belçikalı orta saha için girişimlere başlanırken, İspanyol devinin 29 yaşındaki futbolcunun ayrılığına sıcak baktığı bildirildi.
25.07.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus Mertens'in kankasını transfer ediyor! Piyasa değeri tam 30 milyon euro
Jorge Jesus Mertens'in kankasını transfer ediyor! Piyasa değeri tam 30 milyon euro Devre arası transfer döneminde 3 futbolcuyu (Emre Demir, Oosterwolde, Samet Akaydın) renklerine bağlayan Fenerbahçe'de çalışmalar tam gaz devam ediyor. Hücum hattını zenginleştirmek için kolları sıvayan Sarı Lacivertli yönetim piyasa değeri 30 milyon euro olan yıldızı gözüne kestirirken, oyuncunun milli takımdan Mertens ve Batshuayi gibi isimlerle yakın arkadaş olması dikkatlerden kaçmıyor.
27.02.2023 Fenerbahçe
Carrasco ve Gaitan Çin'e transfer oldu
Carrasco ve Gaitan Çin'e transfer oldu İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Atletico Madrid, Yannick Carrasco ve Nico Gaitan'ın Çin Kulübü Dalian Yifang'a transfer olduğunu duyurdu.
26.02.2018 İspanya
Arda'nın yerine o geldi!
Arda'nın yerine o geldi! Arda Turan'ın Barcelona'ya gönderen Atletico Madrid, Monaco'dan 21 yaşındaki Yannick Carrasco'yu kadrosuna kattı.
10.07.2015 Futbol