Son dakika: Eto'o'nun menajeri Beşiktaş'ı açıkladı!
Son dakika: Eto'o'nun menajeri Beşiktaş'ı açıkladı! Samuel Eto'o'nun menajeri Wilfried De Happi, konuştu. Eto’o, Barcelona’da oynarken ırkçılığa maruz kaldığı zaman Beşiktaş taraftarları onun için destek mesajı yayınlamıştı. Beşiktaş taraftarı, bundan dolayı her zaman onun kalbinde. Eğer Beşiktaş’la yolları kesişirse taraftarların sevgisine karşılık vermek için gollerini atacaktır.
4.01.2018 Antalyaspor
'Eto'o Ocak'ta ayrılıyor'
'Eto'o Ocak'ta ayrılıyor' Tecrübeli golcünün menaceri Wilfried De Happi, “Yeni sözleşme önerilmemesi Eto’o’yu üzdü. Eğer Türkiye’den bir kulüple anlaşamazsa ABD ve Çin’den de teklifler var” diye konuştu
21.09.2017 Antalyaspor
‘Eto’o Fener’i ister’
‘Eto’o Fener’i ister’ Samuel Eto’o-Fenerbahçe transferi yeniden gündemde. Sarı-Lacivertliler, geçtiğimiz ay girişimde bulunmuş ancak sonuç alamamıştı. Tam da Van Persie’nin sakatlandığı bu dönemde, Eto’o’nun menaceri Wilfried De Happi, yaptığı son açıklamayla Sarı-Lacivertliler’i heyecanlandırdı.
6.09.2017 Fenerbahçe
Samuel Eto’o depremi!
Samuel Eto’o depremi! Antalyaspor’un Kamerunlu dünya yıldızı Samuel Eto’o ile ilgili menajeri Wilfried De Happi birbirinden ilginç iddialarda bulundu.
5.09.2017 Antalyaspor