Yaz ayı transfer döneminde Fenerbahçe peşindeydi! Beşiktaş görüşmelere başladı
Yaz ayı transfer döneminde Fenerbahçe peşindeydi! Beşiktaş görüşmelere başladı Sol bek arayışlarına devam eden Beşiktaş, 6 ay önce Fenerbahçe'nin transfer listesinde olan sol bek Welington için girişimlere başladı.
6.02.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe transferde bombayı patlatıyor! Takım arkadaşlarıyla vedalaştı İstanbul'a geliyor...
Fenerbahçe transferde bombayı patlatıyor! Takım arkadaşlarıyla vedalaştı İstanbul'a geliyor... Fenerbahçe transferde gaza basıyor. Şampiyonlar Ligi’nde Dinamo Kiev maçıyla sezonu açacak Fenerbahçe’de 14 Temmuz’da UEFA’ya kadro bildirileceği için transfer çalışmaları hızlandı. Sarı-lacivertlilerde transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde listede bulunan 2 futbolcuda geri sayıma geçildiği öğrenildi.
10.07.2022 Fenerbahçe
Gelir gelmez onu isterim demişti! Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan Bruma depremi
Gelir gelmez onu isterim demişti! Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan Bruma depremi Fenerbahçe ile sözleşmeye imza attıktan sonra önce Lincoln Henrique ardından Bruma'ya 'çubukluyu' giydiren Jorge Jesus'un son transferi kafalarda soru işareti bıraktı. Takıma mutlaka bir sol bek takviyesi yapılmasını isteyen Portekizli teknik adamın aradığı ismi Sao Paulo'da bulduğu ortaya çıkarken, bu gelişmenin Bruma'yı yakından ilgilendirmesi dikkatlerden kaçmadı.
8.07.2022 Fenerbahçe
ESPN duyurdu! Jorge Jesus'tan Ferdi Kadıoğlu'na büyük şok! Transfer bombası patladı
ESPN duyurdu! Jorge Jesus'tan Ferdi Kadıoğlu'na büyük şok! Transfer bombası patladı Fenerbahçe transfer haberleri... Daha önce Brezilyalı yıldız Marcelo ile ilgilenen fakat tecrübeli futbolcunun 6 milyon euro'luk maliyetiyle karşı karşıya kalan Fenerbahçe aradığı sol beki Brezilya'da buldu. Filip Novak'ı gözden çıkaran Jorge Jesus'un 21 yaşındaki oyuncuya onay verdiği öğrenilirken, Ali Koç'un bu transferi 3 milyon euro'ya bitirdiği ifade edildi.
6.07.2022 Fenerbahçe