VGM ortaöğrenim burs başvurusu nasıl yapılır, kimlere verilir? VGM ortaöğretim burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
VGM ortaöğrenim burs başvurusu nasıl yapılır, kimlere verilir? VGM ortaöğretim burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? 15 Ekim’de başlayan VGM ortaöğrenim burs başvuruları, 30 Ekim 2021 tarihlerinde sona erecek. Online yapılan başvurular ile ilgili aramalar ise devam ediliyor. Peki VGM ortaöğrenim burs başvurusu nasıl yapılır? VGM ortaöğretim burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? VGM ortaöğretim bursu ne zaman verilecek?
19.10.2021 Eğitim
VGM ortaöğrenim burs sonuçları sorgulama! Vakıflar Genel Müdürlüğü yükseköğrenim burs sonuçları ne zaman açıklanacak?
VGM ortaöğrenim burs sonuçları sorgulama! Vakıflar Genel Müdürlüğü yükseköğrenim burs sonuçları ne zaman açıklanacak? Ortaöğretim ve yükseköğrenim öğrencileri için verilen Vakıflar Genel Müdürlüğü ortaöğretim burs başvuru sonuçları belli oldu. VGM tarafından yapılan açıklamada, VGM ortaöğrenim burs sonuçlarının erişime açıldığı belirtildi. Peki, VGM yükseköğrenim burs sonuçları ne zaman açıklanacak? 2020-2021 VGM burs sonuçları sorgulama...
20.11.2020 Eğitim