Öğrencilere vergisiz telefon alternatifleri: Türkiye’de üretimi yapılan modeller mercek altında!
Öğrencilere vergisiz telefon alternatifleri: Türkiye’de üretimi yapılan modeller mercek altında! Vergisiz telefon düzenlemesiyle ilgili yeni detayların ortaya çıkmasının ardından Türkiye’de üretimi yapılan modelleri mercek altına alındı. Buna göre, yerli telefonlar giriş ve orta segmentte yer alırken fiyatları 3 ila 17 bin TL arasında değişiyor.
30.08.2023 Ekonomi
Öğrencilere vergisiz telefon şartları nelerdir, vergisiz telefon ne zaman yürürlüğe girecek 2023? Öğrencilere vergisiz telefon şartları: Yaş sınırı var, açıköğretim öğrencilerine verilecek mi?
Öğrencilere vergisiz telefon şartları nelerdir, vergisiz telefon ne zaman yürürlüğe girecek 2023? Öğrencilere vergisiz telefon şartları: Yaş sınırı var, açıköğretim öğrencilerine verilecek mi? Vergisiz telefon Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim vaatlerinden biri olarak gündemdeki yerini aldı. Düzenleme yürürlüğe girdiğinde öğrenciler cep telefonu ve bilgisayar satın alımlarında vergiden muaf tutulacak. Ayrıca her ay ücretsiz 10 GB internet sağlanacak. 2023 Genel Seçimleri öncesinde müjdesini verdiği kampanyada talimat verildi. Peki, vergisiz telefon şartları neler, hangi telefonlarda var? Öğrencilere vergisiz telefon ne zaman verilecek 2023? Vergisiz telefon yasası (alma) ne zaman yürürlüğe girecek?
22.08.2023 Ekonomi