Veliefendi Hipodromu

Veliefendi Hipodromu

Son dakika Veliefendi Hipodromu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Veliefendi Hipodromu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Veliefendi Hipodromu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Veliefendi Hipodromu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan veliefendi hipodromu gelişmeleri de dahil olmak üzere 134 veliefendi hipodromu haberi bulunmuştur. Tüm veliefendi hipodromu haberleri aşağıda listelenmiştir.
İngiltere'den İstanbul'a cebinde 1 kuruşla geldi! Amacı ortaya çıktı
İngiltere'den İstanbul'a cebinde 1 kuruşla geldi! Amacı ortaya çıktı İngiltere’nin Somerset bölgesinde yaşayan 29 yaşındaki Kerr Rawden, cebinde sadece bir kuruşla dokuz Avrupa ülkesini gezmek gibi iddialı bir göreve çıktı. Bir havlu, yedek kıyafet, bir hamak, bir meşale ve güvenilir çakısından başka bir şeyi olmayan Kerr, tek başına yolculuğa çıktı. Kerr’in amacı ise herkesi duygulandırdı.
5.08.2023 Dünya
Veliefendi Hipodromu kundakçısının kimliği şoke etti! Derenin içinde bu halde yakalandı
Veliefendi Hipodromu kundakçısının kimliği şoke etti! Derenin içinde bu halde yakalandı Veliefendi Hipodromu çevresindeki yangınların kundaklama sonucu çıktığı belirlendi. Polis, güvenlik kamerasından yola çıkarak S.D.'yi gözaltına aldı. S.D.'nin seyis olarak çalışmaktayken 1 yıl önce işten çıkarıldı belirtildi.
5.08.2023 Gündem
97.Gazi Koşusu'nu Mehmet Kaya ile Urfa Aslanı kazandı
97.Gazi Koşusu'nu Mehmet Kaya ile Urfa Aslanı kazandı Büyük heyecana sahne olan 97. Gazi Koşusu'nu Urfa Aslanı isimli safkan kazandı.
25.06.2023 Diğer Sporlar
2023 Gazi Koşusu ödülü ne kadar? 97. Gazi Koşusu'nu kazanan at sahibi kaç TL ödül alacak?
2023 Gazi Koşusu ödülü ne kadar? 97. Gazi Koşusu'nu kazanan at sahibi kaç TL ödül alacak? 2023 Gazi Koşusu ödülü ne kadar sorusunun yanıtı merak ediliyor. İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 25 Haziran 2023 Pazar günü saat 17:15'te yapılacak 97. Gazi Koşusu'nda ikramiyeler de belli oldu. Gazi Koşusu birincilik ödülü ne kadar? Gazi Koşusu'nu kazanan at sahibi kaç TL ödül alacak?
25.06.2023 Gündem
96. Gazi Koşusunu Özcan Yıldırım, Secret Power ile kazandı!
96. Gazi Koşusunu Özcan Yıldırım, Secret Power ile kazandı! Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına düzenlenen 96'ncı Gazi Koşusu'nu jokeyliğini Özcan Yıldırım'ın yaptığı "Secret Power" isimli safkan kazandı.
26.06.2022 Şampiy10
Gazi Koşusu canlı izle! Gazi Koşusu hangi kanalda? Gazi Koşusu canlı izleme linki!
Gazi Koşusu canlı izle! Gazi Koşusu hangi kanalda? Gazi Koşusu canlı izleme linki! 96. Gazi Koşusu için geri sayım başladı. Türk at yarışçılığının derbisi Gazi Koşusu’nda yarışacak atlar ve jokeyler belli oldu. Büyük yarış yaklaştıkça yarışseverler Gazi Koşusu’nun yayınlanacağı kanalı ve canlı izleme ekranını merak ediyor. Peki, Gazi Koşusu hangi kanalda? Gazi Koşusu nereden izlenir? Gazi Koşusu canlı izleme linki!
26.06.2022 Gündem
Jokey Halis Karataş kimdir? Halis Karataş’ın kariyeri…
Jokey Halis Karataş kimdir? Halis Karataş’ın kariyeri… Türk yarışçılığının derbisi Gazi Koşusu öncesinde “Sihirbaz” lakabıyla tanınan Halis Karataş internette merak edilen isimler arasında geliyor. Peki, Jokey Halis Karataş kimdir? Halis Karataş kaç yaşında ve nereli? İşte Jokey Halis Karataş kariyeri…
26.06.2022 Diğer Sporlar
Veliefendi Hipodromu’na giriş ücretli mi? Veliefendi Hipodromu nerede? 96. Gazi Koşusu’na giriş ücretsiz mi?
Veliefendi Hipodromu’na giriş ücretli mi? Veliefendi Hipodromu nerede? 96. Gazi Koşusu’na giriş ücretsiz mi? 96. Gazi Koşusu’nun yapılacağı Veliefendi Hipodrumu yarışseverlerin gündeminde! Bugün koşulacak Gazi Koşusu’nu izlemek isteyenler şimdiden Veliefendi Hipodrumu’nun giriş ücretini araştırıyor. Türk at yarışçılığının derbisi olarak adlandırılan Gazi Koşusu’na tanıklık etmek isteyenler girişlerin biletli olup olmadığını araştırıyor. Peki, Veliefendi Hipodromu’na giriş ücretli mi? 96. Gazi Koşusu’na giriş ücretsiz mi? Veliefendi Hipodromu nerede? Veliefendi Hipodromu’na nasıl gidilir? İşte detaylar…
26.06.2022 Gündem
Gazi Koşusu’nu en çok kazanan jokey kim? Gazi Koşusu’nda en iyi dereceyi yapan at hangisi? Gazi Koşusu’nda tarihe geçen notlar!
Gazi Koşusu’nu en çok kazanan jokey kim? Gazi Koşusu’nda en iyi dereceyi yapan at hangisi? Gazi Koşusu’nda tarihe geçen notlar! 1927 yılından bu yana düzenlenen Türk at yarışçılığının derbisi Gazi Koşusu'nun 96’ıncısı için nefesler tutuldu. At yarışı tutkunlarının yakından takip ettiği Gazi Koşusu'nda ilk düzenlendiği tarihten bu yana en çok kazanan jokey merak ediliyor. Peki, Gazi Koşusu’nu en çok kazanan jokey kim? Gazi Koşusu’nda en iyi dereceyi yapan at hangisi? İşte detaylar…
26.06.2022 Diğer Sporlar
Gazi koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte 2022 Gazi Koşusu jokeyleri ve koşacak atlar!
Gazi koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte 2022 Gazi Koşusu jokeyleri ve koşacak atlar! 96. Gazi Koşusu için nefesler tutuldu! Mustafa Kemal Atatürk adına düzenlenen Gazi Koşusu bugün Veliefendi Hipodromu'nda koşulacak. Bu yılki Gazi Koşusu’nda 19'u erkek, 3'ü dişi 22 safkan Türk at sporu tarihine geçmek için piste çıkacak. Bu yılın ikramiyesi 2.5 milyon TL olarak belirlendi. Peki, Gazi koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte 2022 Gazi Koşusu jokeyleri ve koşacak atlar!
26.06.2022 Diğer Sporlar
Gazi Koşusu 2022 ne zaman, saat kaçta? 96. Gazi koşusunda koşacak atlar ve jokeyleri!
Gazi Koşusu 2022 ne zaman, saat kaçta? 96. Gazi koşusunda koşacak atlar ve jokeyleri! 1927 yılından beri Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına kesintisiz olarak düzenlenen Gazi Koşusu ile ilgili aramalar artış gösterdi. Gazi koşusunun bu yıl 96’ncısı düzenlenecek. Peki 2022 Gazi Koşusu ne zaman, saat kaçta? 96. Gazi koşusu 2022 koşacak atlar ve jokeyleri…
23.06.2022 Şampiy10
Veliefendi'de atıyla devrilmişti! Eszter Jeles hayatını kaybetti
Veliefendi'de atıyla devrilmişti! Eszter Jeles hayatını kaybetti İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda 5 Eylül Pazar günü gerçekleştirilen Fegentri Amatör Kadın Biniciler Dünya Şampiyonası Koşusu’nda yaşanan kaza sonrasında ağır yaralanan Macar kadın binici Eszter Jeles, 13 günlük yaşam mücadelesi sonrasında hayatını kaybetti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kadın binici Ezster Jeles yaşam savaşını kaybetti
Kadın binici Ezster Jeles yaşam savaşını kaybetti Amatör Kadın Biniciler Dünya Şampiyonası Koşusu'nda Toms isimli attan düşen Eszter Jeles, yaşam savaşını yitirdi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
TİGEM 18 safkan Arap koşu tayı satacak
TİGEM 18 safkan Arap koşu tayı satacak Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM), 18 erkek safkan Arap koşu tayının açık artırma usulüyle teker teker satışını gerçekleştirecek.
16.09.2021 Ekonomi
95. Gazi Koşusu'nu Burgas adlı atıyla jokey Ahmet Çelik kazandı
95. Gazi Koşusu'nu Burgas adlı atıyla jokey Ahmet Çelik kazandı Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 yılından bu yana düzenlenen Gazi Koşusu'nun 95'incisinin galibi, Burgas adlı atıyla Ahmet Çelik oldu. Jokey Ahmet Çelik, üst üste 7. Gazi Koşusu zaferini yaşayarak rekor kırdı.
10.11.2021 At Yarışı
94. Gazi Koşusu'nu Call To Victory ile Ahmet Çelik kazandı!
94. Gazi Koşusu'nu Call To Victory ile Ahmet Çelik kazandı! Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 yılından bu yana düzenlenen Gazi Koşusu'nun 94'üncüsü Veliefendi Hipodromu'nda yapıldı. Gazi Koşusu Call To Victory ile Ahmet Çelik kazandı. Ahmet Çelik 6 kez üst üste kazandığı Gazi Koşusu'nda rekor tazeledi.
30.08.2020 Gündem
Gazi Koşusu’nu en çok kazanan jokey kim? Gazi Koşusu’na katılacak atlar ve jokeyleri
Gazi Koşusu’nu en çok kazanan jokey kim? Gazi Koşusu’na katılacak atlar ve jokeyleri Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 yılından bu yana düzenlenen Gazi Koşusu'nun 94'üncüsü Veliefendi Hipodromu'nda yapılacak. Peki, Gazi Koşusu’nu en çok kazanan jokey kim? İşte Gazi Koşusu’na katılacak atlar ve jokeyleri…
30.08.2020 Gündem
94. Gazi Koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Gazi koşusu saati ve kanalı
94. Gazi Koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Gazi koşusu saati ve kanalı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün adına ilk defa 1927 yılında koşulan ve Türk at yarışçılığının derbisi olarak kabul edilen 94. Gazi Koşusu bugün gerçekleştirilecek. Peki, 94. Gazi Koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte 94. Gazi Koşusu saati ve kanalı...
30.08.2020 Gündem
94. Gazi Koşusu Kanal D’de ekrana geliyor...
94. Gazi Koşusu Kanal D’de ekrana geliyor... 94. Gazi Koşusu 30 Ağustos pazar günü saat 17:15’de Kanal D’de...
29.08.2020 Televizyon
94. Gazi Koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Gazi Koşusu jokeyleri ve atları...
94. Gazi Koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Gazi Koşusu jokeyleri ve atları... 94 yıldır kesintisiz düzenlenen, Türk yarışçılığının derbisi (G1) Gazi Koşusu’na geri sayım başladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 yılından bu yana düzenlenen Türk at yarışçılığının derbisi kabul edilen 94. Gazi Koşusu İstanbul’da yapılacak. Peki, 94. Gazi Koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gazi Koşusu jokeyleri kimler? 94. Gazi Koşusu ikramiyesi ne kadar? İşte Gazi Koşusu jokeyleri ve atları...
27.08.2020 Gündem
Halis Karataş kimdir? Halis Karataş'tan o görüntüler sonrası flaş karar!
Halis Karataş kimdir? Halis Karataş'tan o görüntüler sonrası flaş karar! Bold Pilot isimli atı ile pist rekorları kıran, hayat hikayesi ve kazandığı şampiyonluklarla filmlere konu olan başarılı jokey Halis Karataş İstanbul yarışlarının 7. koşusunda bindiği 'Arts Man' adlı ata yarış öncesi yumruk attı. Görüntüler sosyal medyada tepkiye neden oldu. Gelen tepkiler üzerine Halis Karatay 1 ay at binmeme kararı aldığını açıkladı. Peki, Halis Karataş kimdir? Halis Karataş kaç yaşında ve nereli? İşte Halis Karataş hakkında merak edilenler...
27.08.2020 Gündem
At yarışları başladı! At yarışlarını canlı izle!
At yarışları başladı! At yarışlarını canlı izle! Corona virüs salgını nedeniyle duran at yarışları, kapılarını yeniden açıyor. Koronavirüs önlemleri kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığının kararıyla 20 Mart'ta ertelenen at yarışları, İstanbul'daki Veliefendi Hipodromu'nda gerçekleştirilecek koşularla yeniden başlıyor. Yarış meraklıları da internette sıklıkla At yarışları ne zaman başlayacak? At yarışları başladı mı? sorularını araştırıyor. İşte at yarışları şle ilgili merak edilenler...
10.06.2020 Gündem
Milyonluk safkanlar, binlerce kişiye istihdam sağlıyor
Milyonluk safkanlar, binlerce kişiye istihdam sağlıyor Türkiye'deki 9 hipodromda toplam 350 bin kişi çalışıyor, bu da yaklaşık 1.5 milyon kişiye aş veriyor.Bir yarış atının aylık maliyeti en az 7 bin TL.
30.11.2019 Ekonomi
"Lime lime doğradılar"
"Lime lime doğradılar" Fikret Orman, Namoğlu'na istifa çağrısında bulunmadığını belirtirken Beşiktaş'ın kayrıldığı iddialarına bu yanıtı verdi.
17.10.2018 Beşiktaş
İstanbul'da 'tsunami' hareketliliği! Veliefendi'de çalışmalar başladı
İstanbul'da 'tsunami' hareketliliği! Veliefendi'de çalışmalar başladı 14 Eylül 1509’da İstanbul'da yaşanan ve 'Küçük Kıyamet' olarak adlandırılan büyük depremin izlerini aramak, olası Marmara Depremi sırasında oluşabilecek tsunamiye karşı önlemler almak amacıyla, Veliefendi Hipodromu'nda çalışma başlattı.
3.10.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Veliefendi Hipodromu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki veliefendi hipodromu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.