Vatan Şaşmaz Cinayeti

Vatan Şaşmaz Cinayeti

Son dakika Vatan Şaşmaz cinayeti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Vatan Şaşmaz cinayeti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Vatan Şaşmaz cinayeti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vatan Şaşmaz Cinayeti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vatan şaşmaz cinayeti gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 vatan şaşmaz cinayeti haberi bulunmuştur. Tüm vatan şaşmaz cinayeti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vatan Şaşmaz cinayetinde yeni detay! Kanında...
Vatan Şaşmaz cinayetinde yeni detay! Kanında... Ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz'ın ölümü ile ilgili ayrıntılı otopsi raporunda şok detaylar ortaya çıktı. Rapora göre Vatan Şaşmaz'ı öldürdükten sonra intihar eden Filiz Aker'in kanında kırmızı reçete ile satılan ilaç ile yüksek oranda alkol çıktı.
29.09.2021 Gündem
Mezarı yapıldı! Vatan Şaşmaz’ın gizli ziyaretçileri
Mezarı yapıldı! Vatan Şaşmaz’ın gizli ziyaretçileri Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, 27 Ağustos akşamı eski manken Filiz Aker tarafından bir otel odasında silahla vurularak öldürülmüştü. Büyük acı yaşayan ailesi, merhum sanatçının mezar taşını yaptırdı. Sevenleri her hafta sonu mezarı ziyaret ederek Şaşmaz için dua ediyor.
16.10.2017 Magazin
Kahreden detay! Vatan Şaşmaz, ölmeden bir gün önce...
Kahreden detay! Vatan Şaşmaz, ölmeden bir gün önce... İstanbul Beşiktaş'taki bir otel odasında eski manken Filiz Aker tarafından öldürülen Vatan Şaşmaz'ın ölmeden bir gün önce çocuğunun cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendiği ve adını "Asil" koyduğu ortaya çıktı
15.09.2017 Magazin
Kilit isim konuştu ve iş arapsaçına döndü
Kilit isim konuştu ve iş arapsaçına döndü Vatan Şaşmaz'ı 4 kurşunla öldürdükten sonra intihar eden Filiz Aker'in eski arkadaşı konuşunca ortalık daha da karıştı. Milliyet'ten Ali Eyüboğlu'nun köşesine taşıdığı bilgilere göre; Aker’in öldürecek kadar kızgın olduğu eski arkadaşı Sevilay Öztürk "Ben masum, hatta mağdurum" dedi.
29.09.2021 Gündem
Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker'in konuşmasını bekliyorlar
Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker'in konuşmasını bekliyorlar Sunucu Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker'in takipçi sayısı birden arttı. Önceki gün 3 bin olan takipçi sayısı dün 8 bin 908'e ulaştı.
30.08.2017 Magazin
Vatan Şaşmaz cinayetinde son dakika gelişmesi!
Vatan Şaşmaz cinayetinde son dakika gelişmesi! Pazar gecesi Beşiktaş'taki 5 yıldızlı bir otel odasında eski manken Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen sunucu Vatan Şaşmaz cinayetinde soruşturma genişletiliyor. Cezaevindeki abinin iddialarının ardından harekete geçildi. Vatan Şaşmaz'ın annesi ve eski eşinin ifadelerinin alınacağı öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
Vatan Şaşmaz cinayetinde MASAK devrede!
Vatan Şaşmaz cinayetinde MASAK devrede! Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker'in lüks otelin 1130 numaralı odasındaki yaptığı buluşmanın sırrını hesap hareketleri çözecek. Ayrıca polis tarafından bir başka yakın takibe alınan konunun ise cinayet akşamının günü, Aker ile uzun süre otelin lobisinde oturup sohbet eden yeğen Dora Ercan’ın tutarsız ifade ve tavırlarının olduğu öğrenildi.
29.08.2017 Magazin
Filiz Aker, Xanax’ın üzerine alkol alıp odaya çıkmış!
Filiz Aker, Xanax’ın üzerine alkol alıp odaya çıkmış! Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker’in psikolojik tedavi görüp Xanax ilacı kullandığı ve her gün düzenli olarak aldığı bu ilacın üzerine olay günü alkol aldıktan sonra olayı gerçekleştirdiği öğrenildi.
28.08.2017 Magazin
Savcılıktan Vatan Şaşmaz'ın öldürülmesiyle ilgili ilk açıklama
Savcılıktan Vatan Şaşmaz'ın öldürülmesiyle ilgili ilk açıklama Beşiktaş'ta lüks bir otelin 10'uncu katında yaşanan Vatan Şaşmaz cinayeti ile ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan açıklama yapıldı. Açıklamada, bazı yayın organlarında yer alan 'gözaltı' iddialarına açıklık getirildi. Başsavcılık, olayla ilgili herhangi bir gözaltı işlemi bulunmadığını açıkladı
29.09.2021 Gündem
'Görüntüleri görünce şoka girdim'
'Görüntüleri görünce şoka girdim' Oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz'ın öldürülmesi ve eski manken Filiz Aker'in intiharı ile sonuçlanan olaya ilişkin görüntülerin yayılmasına ilişkin biri eski polis 4 sanığın yargılanmasına başlandı. Sanık eski polis memuru Faruk K. verdiği ifadesinde, "Görüntüyü müdüre WhatsApp'tan atacakken alttan eşim arayıp duruyordu. O arada görüntüyü eşime atmak durumunda kaldım" derken eşi Sibel K. ise "Kız kardeşim 'Vatan Şaşmaz ölmüş.' diye yazınca, 'Evet, görüntüsü de var.' yazıp WhatsApp grubumuza görüntüyü attım. Ticari amaçlı değil, olayın şokuyla videoyu gönderdim. Suçlu benim. Bir ceza verecekseniz bana verin" dedi.
8.11.2018 Yaşam
Zuhal Topal kimdir?
Zuhal Topal kimdir? Zuhal Topal kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Başarılı ve güzel sunucu Zuhal Topal'ın hayatına dair bilgileri derledik. Yeni programa başlayan Zuhal Topal ile ilgili tüm bilgiler...
28.08.2018 Gündem
Vatan Şaşmaz dosyası kapandı!
Vatan Şaşmaz dosyası kapandı! Ünlü oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz’ın Filiz Aker tarafından öldürülmesine ilişkin soruşturma kapanarak takipsizlik kararı verildi.
15.01.2018 Magazin
Vatan Şaşmaz cinayetinde sır konuşmalar Viber’de: Gel, helalleşelim
Vatan Şaşmaz cinayetinde sır konuşmalar Viber’de: Gel, helalleşelim Vatan Şaşmaz’ı öldürüp ardından canına kıyan Filiz Aker’in cenazesi dün Tuzla’da defnedildi. Aker’in, Şaşmaz’a attığı ‘Gel, helalleşelim’ mesajını yazdığı Viber’deki sohbet kayıtları sır perdesini aralayacak
29.09.2021 Gündem
Sağ eldeki eldivenin  sırrı: ‘Hiperhidroz’
Sağ eldeki eldivenin sırrı: ‘Hiperhidroz’ Vatan Şaşmaz’ı öldüren, ardından intihar eden Filiz Aker’in ‘terleme hastalığı’nın (hiperhidroz) bulunduğu, cinayette kullandığı eldiveni terleyen elinin silah hakimiyetini kaybetmemesi için taktığı sanılıyor.
29.09.2021 Gündem
‘Lady’ cinayetinde mesajlar inceleniyor
‘Lady’ cinayetinde mesajlar inceleniyor Polis, Vatan Şaşmaz’ın hayatını kaybettiği korkunç cinayetle ilgili karanlık noktaları çözmek için ikilinin WhatsApp mesajlarını incelemeye aldı. Aker’in platonik aşk duyduğu sunucuyu kadınlar için tasarlanan Wesson’un ‘LadySmith’ silahı ile öldürdüğü tespit edildi
29.09.2021 Gündem
‘Cevdet 1.61 boyunda ceset ise 1.85!..’
‘Cevdet 1.61 boyunda ceset ise 1.85!..’ İşte Benim Stilim’in yarışmacısı Nazlı Hamarat’ın eşi Cevdet Emir Şaşmaz’ın Ukrayna’da öldürülmesi olayı içinden çıkılmaz hale geldi. Şaşmaz’ın arkadaşı Sabri Beyhan “Cevdet arkadaşımdır, kendisi 1.61-65 boylarında. Fakat morgtaki ceset 1.85 boyunda” dedi, olay bilmeceye döndü.
29.09.2021 Gündem
Ergenekon dediniz bakın şimdi siz de Silivri'desiniz!
Ergenekon dediniz bakın şimdi siz de Silivri'desiniz! Tutuklu gazeteciler Nedim Şener ve Ahmet Şık'tan mektup var...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Vatan Şaşmaz Cinayeti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vatan şaşmaz cinayeti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.