Bayern Münih maçında hakem skandalı! Portekizli hakem Antonio Nobre ve ekibinin kararları Okan Buruk çılgına çevirdi
Bayern Münih maçında hakem skandalı! Portekizli hakem Antonio Nobre ve ekibinin kararları Okan Buruk çılgına çevirdi Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde kritik maçta Bayern Münih karşısına çıktı. Galatasaray'ın iyi oyunu karşısında zor duruma düşen Alman temsilcisinin yardımına Portekizli hakem Antonio Nobre ve ekibi yetişti. VAR'ın kararları Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'u resmen isyan ettirdi.
9.11.2023 Galatasaray
İsmail Kartal’ın pek umurunda değil! 90+8'de atılan gol sonrası itiraf: Szymanski devre dışı
İsmail Kartal’ın pek umurunda değil! 90+8'de atılan gol sonrası itiraf: Szymanski devre dışı Trendyol Süper Lig'in 2'nci haftasında Samsunspor, Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Müsabakayı Fenerbahçe 2-0 kazandı. Mücadeleye damga vuran olaylardan biri ise VAR kararı oldu. Maç sonrası İsmail Kartal'a yapılan eleştiri çok konuşuldu. Öte yandan 90+8. dakikada gol atan Sebastian Szymanski'yle ilgili karar herkesi düşündürdü. İşte son dakika haberin detayları...
22.08.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe - Gaziantep FK maçında penaltı ve VAR itirafı: Duygularını kontrol edemiyor
Fenerbahçe - Gaziantep FK maçında penaltı ve VAR itirafı: Duygularını kontrol edemiyor Trendyol Süper Lig'in 1'inci haftasında Fenerbahçe ile Gaziantep FK karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabakada hakem kararları dikkat çekti. Mücadelenin tartışmalı kararlarını eski hakemler canlı yayında değerlendirdi.
14.08.2023 Fenerbahçe
TFF duyurdu! 1. Lig'de VAR uygulanacak!
TFF duyurdu! 1. Lig'de VAR uygulanacak! TFF, 1. Lig'de 2022-2023 sezonundan itibaren VAR sisteminin uygulanacağını açıkladı.
31.03.2021 TFF 1.Lig