Uşak Sportif

Uşak Sportif

Son dakika uşak sportif haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uşak sportif ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uşak sportif haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uşak Sportif

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uşak sportif gelişmeleri de dahil olmak üzere 131 uşak sportif haberi bulunmuştur. Tüm uşak sportif haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Basketbol Süper Ligi'nden çekilme kararı aldı
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Basketbol Süper Ligi'nden çekilme kararı aldı Basketbol Süper Ligi ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon başlamadan önce ligden çekilme kararı aldı.
16.09.2019 Başakşehir
Galatasaray'ın yeni forveti Auguste: Şampiyonluk...
Galatasaray'ın yeni forveti Auguste: Şampiyonluk... Galatasaray Erkek Basketbol Takımı’nın yeni transferlerinden Amerikalı basketbolcu Zach Auguste, sarı-kırmızılıların çok büyük bir kulüp olduğunu belirtti. Auguste, bu sene takım olarak hedeflerinin ise Eurocup’ta ve ligde en üst yerler olduğunu söyledi.
1.10.2018 Galatasaray
Galatasaray transferleri açıkladı
Galatasaray transferleri açıkladı Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında oyun kurucu Can Korkmaz, Emir Gökalp ve pivot Ayberk Olmaz ile anlaşmaya vardı.
27.07.2018 Galatasaray
Transfer yasağı şoku! Beşiktaş, Galatasaray, Trabzon...
Transfer yasağı şoku! Beşiktaş, Galatasaray, Trabzon... Basketbol sezonlarının birer birer sonlarına doğru yaklaşılırken dokuz Türk kulübünün hâlâ transfer yasağı bulunuyor.
16.05.2018 Galatasaray
Basketbolda yeni sezonun fikstürü belli oldu
Basketbolda yeni sezonun fikstürü belli oldu Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 2017-2018 sezonu 7, 8 ve 9 Ekim'de oynanacak ilk hafta maçlarıyla başlayacak.
8.08.2017 Galatasaray
Cansel Çördük'ten Arda Turan açıklaması
Cansel Çördük'ten Arda Turan açıklaması Instagram hesabı hacklenen Cansel Çördük, hesabını geri aldığını ve Arda Turan'la olduğu iddia edilen yazışmalarla ilgili bir açıklama yayınladı.
13.05.2017 Magazin
Son şampiyon yenilgiyle başladı
Son şampiyon yenilgiyle başladı Spor Toto Basketbol Ligi ilk hafta maçında Muratbey Uşak Sportif ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi.
24.09.2021 Fenerbahçe
Darüşşafaka Doğuş rahat kazandı
Darüşşafaka Doğuş rahat kazandı Spor Toto Basketbol Ligi'nde sezon öncesi ilk hazırlık maçında Pınar Karşıyaka'yı 91-71 mağlup eden Muratbey Uşak Sportif, ikinci özel sınavında güçlü rakibi Darüşşafaka Doğuş'a 87-65 mağlup oldu
5.09.2016 TBL
G.Saray Odeabank, Orhan Hacıyeva'yı renklerine kattı
G.Saray Odeabank, Orhan Hacıyeva'yı renklerine kattı Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı, geçen sezon Acıbadem Üniversitesi forması giyen Orhan Hacıyeva'yı kadrosuna kattı.
24.09.2021 Galatasaray
Can Korkmaz tekrar Galatasaray'da
Can Korkmaz tekrar Galatasaray'da Galatasaray Odeabank, 1992 doğumlu Can Korkmaz ile anlaşıldığını açıkladı. Galatasaray'ın Can Korkmaz ile 1 yıllık sözleşme yaptığı belirtildi.
24.09.2021 Galatasaray
Basketbol Şampiyonlar Ligi'ne katılacak takımlar belirlendi
Basketbol Şampiyonlar Ligi'ne katılacak takımlar belirlendi Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği (FIBA) tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak takımlar belli oldu.
29.06.2016 Basketbol
Fenerbahçe finale yükseldi!
Fenerbahçe finale yükseldi! Spor Toto Basketbol Ligi play-off yarı final serisinin dördüncü maçında Galatasaray Odeabank, Fenerbahçe'yi ağırlıyor.
31.05.2016 Galatasaray
F.Bahçe'den G.Saray'a olay gönderme
F.Bahçe'den G.Saray'a olay gönderme Fenerbahçe Asbaşkanı Ozan Balaban, Galatasaray Odeabank maçından sonra konuştu.
24.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe son 4'te
Fenerbahçe son 4'te Spor Toto Basketbol Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında Fenerbahçe, deplasmanda Muratbey Uşak Sportif'i 81-64 yenerek seride durumu 2-0'a getirdi ve yarı finale yükseldi.
24.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe farklı başladı!
Fenerbahçe farklı başladı! Spor Toto Basketbol Ligi play-off çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe, Muratbey Uşak Sportif'i 79-60 yenerek seride 1-0 öne geçti.
24.09.2021 Fenerbahçe
İstanbul'da bugün bu yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da bugün bu yollar trafiğe kapatılacak İstanbul Emniyet Müdürlüğü, bugün Fenerbahçe Ülker Sport Arena'da oynanacak Fenerbahçe-Muratbey Uşak Sportif takımları arasındaki basketbol müsabakası nedeniyle kapatılacak yolları açıkladı...
29.09.2021 Gündem
Play-off eşleşmeleri belli oldu
Play-off eşleşmeleri belli oldu Spor Toto Basketbol Ligi'nde son hafta maçlarının ardından play-off eşleşmeleri de netleşti.
10.05.2016 TBL
Fenerbahçe Uşak Sportif'e şans tanımadı
Fenerbahçe Uşak Sportif'e şans tanımadı Spor Toto Basketbol Ligi’nin 30. ve son hafta maçında Fenerbahçe, Muratbey Uşak Sportif’i 31 sayı farkla, 98-67 yendi.
7.05.2016 Fenerbahçe
Trabzonspor'da kriz çözüldü
Trabzonspor'da kriz çözüldü Trabzonspor Medical Park'ta, ödemelerinin gecikmesi nedeniyle dün sporcuların antrenmana çıkmama kararı almasının ardından yönetim harekete geçti.
22.04.2016 Trabzonspor
Trabzonsporlu oyuncular antrenmana çıkmadı!
Trabzonsporlu oyuncular antrenmana çıkmadı! Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Trabzonspor Medical Park'ta oyuncuların alacakları ödenmediği için antrenmana çıkmama kararı aldığı öğrenildi.
21.04.2016 TBL
Erdenay: "Türk takımları EuroCup'a katılırsa ligden atarız"
Erdenay: "Türk takımları EuroCup'a katılırsa ligden atarız" TBF Başkanı Harun Erdenay, EuroCup'tan davet alma olasılığı bulunan 6 kulübün temsilcileri ile toplantı yaptı ve "EuroCup'a katılırsanız sizi ligden atmak durumunda kalacağız" dedi.
21.04.2016 Galatasaray
Kartal Uşal Sportif'i devirdi
Kartal Uşal Sportif'i devirdi Spor Toto Basketbol Ligi'nin 24. haftasında Beşiktaş Sompo Japan, Muratbey Uşak Sportif'i 95-91 yendi.
3.04.2016 Beşiktaş
G.Saray evinde Uşak'ı devirdi
G.Saray evinde Uşak'ı devirdi Spor Toto Basketbol Ligi'nin 20. haftasında Galatasaray Odeabank, sahasında Muratbey Uşak Sportif'i konuk etti.
5.03.2016 Galatasaray
Daçka'dan farklı tarife!
Daçka'dan farklı tarife! Spor Toto Basketbol Ligi'nin 18. haftasında Darüşşafaka Doğuş, evinde Muratbey Uşak Sportif'i 40 sayı farkla 92-52 yendi.
15.02.2016 Basketbol
Uşak Sportif direnemedi
Uşak Sportif direnemedi Spor Toto Basketbol Ligi'nin erteleme maçında Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor, deplasmanda Muratbey Uşak Sportif'i 86-79 yendi.
14.01.2016 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Uşak Sportif ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uşak sportif haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.