Ünlü İsim Hayatını Kaybetti

Ünlü İsim Hayatını Kaybetti

Son dakika ünlü isim hayatını kaybetti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ünlü isim hayatını kaybetti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ünlü isim hayatını kaybetti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ünlü İsim Hayatını Kaybetti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ünlü isim hayatını kaybetti gelişmeleri de dahil olmak üzere 122 ünlü isim hayatını kaybetti haberi bulunmuştur. Tüm ünlü isim hayatını kaybetti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gitarist Rob Laakso kanser sebebiyle hayatını kaybetti
Gitarist Rob Laakso kanser sebebiyle hayatını kaybetti 'Kurt Vile and The Violators' adlı müzik grubunun gitaristi Rob Laakso, 44 yaşında kansere yenildi.
7.05.2023 Magazin
2022 yılında aramızdan ayrılan ünlüler
2022 yılında aramızdan ayrılan ünlüler 2022 yılında müzikten sinemaya, siyasetten bilime kadar farklı dallarda birçok ünlü isim hayatını kaybetti. İşte bu yıl aramızdan ayrılan isimler...
30.12.2022 Magazin
Sevilen isim Arif Şentürk hayatını kaybetti!
Sevilen isim Arif Şentürk hayatını kaybetti! Söylediği Rumeli türküleriyle sevenlerinin gönlünde taht kuran müzisyen Arif Şentürk 81 yaşında hayatını kaybetti.
15.02.2022 Magazin
2021'de kaybettiğimiz ünlü isimler...
2021'de kaybettiğimiz ünlü isimler... 2021 yılında gösteri dünyasında birçok ünlü isim hayatını kaybetti. İşte milyonların kalbinde taht kurmuş aramızdan ayrılan ünlü isimler...
29.12.2021 Magazin
Ünlü komedyen Norm Macdonald hayatını kaybetti!
Ünlü komedyen Norm Macdonald hayatını kaybetti! Kanserle mücadele eden Amerikalı ünlü komedyen Norm Macdonald 61 yaşında hayatını kaybetti.
15.09.2021 Magazin
Ünlülerin tur menajeri Mick Brigden, kazdığı mezara düşerek öldü!
Ünlülerin tur menajeri Mick Brigden, kazdığı mezara düşerek öldü! Rolling Stones, Bob Dylan gibi isimlerin turnelerini yöneten isim Mick Brigden'ın kendi kazdığı mezara düşerek öldüğü açıklandı.
13.09.2021 Magazin
Nathalie Delon hayatını kaybetti!
Nathalie Delon hayatını kaybetti! Ünlü Fransız oyuncu Alain Delon'un eski eşi, Anthony Delon'nun annesi Nathalie Delon 79 yaşında yaşamını yitirdi!
22.01.2021 Magazin
TV programı çekiminde fenalaşan ünlü isim hayatını kaybetti
TV programı çekiminde fenalaşan ünlü isim hayatını kaybetti Almanya'da Sosyal Demokrat Partiden (SPD) Federal Meclis Başkanvekili Thomas Oppermann, bir televizyon programı çekimleri esnasında fenalaşarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
26.10.2020 Dünya
Usta sanatçı Ayhan Tanrıver hayatını kaybetti
Usta sanatçı Ayhan Tanrıver hayatını kaybetti Türkiye’de pek çok ilde tiyatro kuran ve çok sayıda oyuncu yetiştiren usta tiyatro sanatçısı Ayhan Tanrıver, 85 yaşında çoklu organ yetmezliğinden yaşamını yitirdi. Tanrıver’in 2 ay önce sinema ve tiyatro sanatçısı eşi Suna Tanrıver’i kaybettiği öğrenildi.
25.06.2020 Magazin
Mavi Işıklar'ın solisti Nejat Toksoy hayatını kaybetti
Mavi Işıklar'ın solisti Nejat Toksoy hayatını kaybetti Bir dönemin efsane grubu Mavi Işıklar'ın solisti Nejat Toksoy (73), kanserle mücadelesini kaybetti. Acı haberi ses sanatçısı ve yazar Onur Akay duyurdu
9.07.2019 Magazin
Ertekin Dinçay hayatını kaybetti!
Ertekin Dinçay hayatını kaybetti! Usta gazeteci Hıncal Uluç'un yakın dostu, Ortaköy'ün renkli siması Ertekin Dinçay hayatını kaybetti.
15.04.2019 Magazin
Dünyaca ünlü isim hayatını kaybetti
Dünyaca ünlü isim hayatını kaybetti Türkiye’de de yayınlanan ‘Sünger Bob’ çizgi filminin yaratıcısı Stephen Hillenburg, 57 yaşında hayatını kaybetti. Geçtiğimiz yıldan bu yana ALS hastalığıyla mücadele eden Stephen Hillenburg, hastalığına rağmen yaratıcısı olduğu 'Sünger Bob' serisine devam etmek istediğini söylemişti.
27.11.2018 Dünya
Dünyaca ünlü isim hayatını kaybetti!
Dünyaca ünlü isim hayatını kaybetti! Fiber optik teknolojisinde ezber bozan çalışmasıyla 2009'da Nobel ödülü kazanan fizikçi Charles Kao öldü.
24.09.2018 Dünya
Ünlü rock yıldızı Tom Petty öldü iddiası
Ünlü rock yıldızı Tom Petty öldü iddiası Evinde baygın halde bulunan ünlü rock yıldızı Tom Petty, kaldırıldığı hastanede 66 yaşında hayatını kaybettiği iddia edildi
3.10.2017 Dünya
The Allman Brothers Band'in solisti Gregg Allman öldü
The Allman Brothers Band'in solisti Gregg Allman öldü Ünlü rock grubu The Allman Brothers Band'in solisti Gregg Allman 69 yaşında hayatını kaybetti.
27.05.2017 Magazin
Ünlü isim hayatını kaybetti!
Ünlü isim hayatını kaybetti! İtalyan bisikletçi Michele Scarponi, antrenman yaptığı sırada trafik kazası geçirerek hayatını kaybetti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Mahmut Hekimoğlu hayatını kaybetti
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Mahmut Hekimoğlu hayatını kaybetti Yeşilçam'ın sevilen oyuncusu Mahmut Hekimoğlu tedavi gördüğü hastanede bu akşam hayatını kaybetti
29.09.2021 Gündem
Ünlü isim hayatını kaybetti!
Ünlü isim hayatını kaybetti! Darbuka ve ritm saz sanatçısı Güngör Hoşses (76), tedavi gördüğü hastanede dün akşam hayatını kaybetti.
5.06.2014 Magazin
Türk sanat dünyasının acı kaybı!
Türk sanat dünyasının acı kaybı! Dünyaca ünlü isim hayatını kaybetti
16.01.2013 Yaşam
Hande Yener'in büyük acısı! 'Dünyamı kaybettim'
Hande Yener'in büyük acısı! 'Dünyamı kaybettim' Şarkıları ve sahne performanslarıyla Türk pop müziğinin önde gelen isimlerinden biri olan Hande Yener'in annesi Yıldız Özyener, yaşama veda etti. Hande Yener, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
18.03.2024 Magazin
Ünlü şarkıcının kardeşi lüks rezidansın 10. katından düşerek hayatını kaybetti! Ünlü isim sinir krizi geçirdi
Ünlü şarkıcının kardeşi lüks rezidansın 10. katından düşerek hayatını kaybetti! Ünlü isim sinir krizi geçirdi Bursa'da 20 katlı rezidansın 11'inci katındaki dairenin balkonundan düşüp, hayatını kaybeden güzellik uzmanı Özlem Akman'ın (27) ölümüne ilişkin soruşturma sürerken; olaydan sonra yaşananlar, bir site sakininin cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, yerdeki Özlem'in yakınındaki şarkıcı ablası Esra Akman'ın sinir krizi geçirip, "Canım kardeşim benim, canım" dediği yer aldı.
18.01.2024 Gündem
Linet tepkilere dayanamadı! Sosyal medyadan açıklama yaptı: İliklerime kadar yaşadım
Linet tepkilere dayanamadı! Sosyal medyadan açıklama yaptı: İliklerime kadar yaşadım İsrail'in abluka altındaki Gazze'de el-Ehli Baptist Hastanesi'ni bombalamasının ardından sanat dünyasından yapılan saldırya tepki yağmıştı. İsrail asıllı Türk şarkıcı Linet'in ise bu saldırıya sessiz kalması tepki çekmişti. Ünlü isim, sosyal medyadan gelen mesajların ardından Instagram sayfasından açıklama yaptı.
19.10.2023 Magazin
Rocky filminin yıldız karakter oyuncusu Burt Young 83 yaşında hayatını kaybetti
Rocky filminin yıldız karakter oyuncusu Burt Young 83 yaşında hayatını kaybetti Sinema dünyasının efsane film serisi Rocky'de Rocky Balboa'nın en iyi arkadaşı Paulie rolüyle tanınan ve Oscar'a aday gösterilen usta karakter oyuncusu Burt Young 83 yaşında hayatını kaybetti.
19.10.2023 Magazin
Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Jane Birkin hayatını kaybetti!
Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Jane Birkin hayatını kaybetti! Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı ve oyuncu Jane Birkin 76 yaşında hayatını kaybetti. Yıldız isim popüler kültürün en büyük efsanelerinden biriydi.
16.07.2023 Magazin
Rock’n Roll Kraliçesi Tina Turner, 83 yaşında hayatını kaybetti!
Rock’n Roll Kraliçesi Tina Turner, 83 yaşında hayatını kaybetti! Rock'n Roll Kraliçesi lakaplı ABD’li sanatçı Tina Turner, 83 yaşında İsviçre’de hayatını kaybetti.
25.05.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ünlü İsim Hayatını Kaybetti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ünlü isim hayatını kaybetti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.