Alina Boz ve Umut Evirgen evleniyor! Düğün tarihi ve detayları belli oldu
Alina Boz ve Umut Evirgen evleniyor! Düğün tarihi ve detayları belli oldu Umut Evirgen ve Alina Boz aşkı yaza damga vurdu. Oyuncu Alina Boz 4 yıldır Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile birlikteydi. Yollarını ayıran çiftten Alina Boz gönlünü işletmeci Umut Evirgen'e kaptırdı. Evirgen, sosyal medya hesabından çiftin birlikte olduğu bir fotoğraf paylaştı. Böylece ilan edilen aşkın ardından çiçeği burnunda çiftle ilgili evlilik iddiaların ortaya atılmıştı. Magazin kulislerinde ise evlilik tarihine günler kaldığı iddiası vardı. Düğün detayları ortaya çıktı.
20.09.2023 Magazin
Alina Boz - Umut Evirgen aşkı dolu dizgin... Alina Boz teklifleri reddediyor
Alina Boz - Umut Evirgen aşkı dolu dizgin... Alina Boz teklifleri reddediyor Aşklarını sosyal medyadan paylaştıkları fotoğraf ile ilan eden işletmeci Umut Evirgen ile oyuncu Alina Boz, önceki gece Arnavutköy'deki bir balıkçıdan çıkarken görüntülendi. Neşelerinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen ünlü çifte 'evlilik' sorusu yöneltildi. Magazin kulislerinde Alina Boz ile ilgili dikkat çeken iddialar ortaya atılıyor.
17.09.2023 Magazin
Alina Boz - Umut Evirgen ilk kez el ele kameraların karşısına geçti
Alina Boz - Umut Evirgen ilk kez el ele kameraların karşısına geçti Aşklarını sosyal medyadan paylaştıkları fotoğraf ile ilan eden işletmeci Umut Evirgen ile oyuncu Alina Boz, önceki gece Arnavutköy'deki bir balıkçıdan çıkarken görüntülendi. Neşelerinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen ünlü çifte 'evlilik' sorusu yöneltildi.
15.09.2023 Magazin
Alina Boz -  Umut Evirgen ile ilgili bomba iddia! Düğüne sadece günler kaldı...
Alina Boz - Umut Evirgen ile ilgili bomba iddia! Düğüne sadece günler kaldı... Umut Evirgen ve Alina Boz aşkı yaza damga vurdu. Oyuncu Alina Boz 4 yıldır Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile birlikteydi. Yollarını ayıran çiftten Alina Boz gönlünü işletmeci Umut Evirgen'e kaptırdı. Evirgen, sosyal medya hesabından çiftin birlikte olduğu bir fotoğraf paylaştı. Böylece ilan edilen aşkın ardından çiçeği burnunda çiftle ilgili evlilik iddiaların ortaya atılmıştı. Magazin kulislerinde ise evlilik tarihine günler kaldığı iddiası var.
10.09.2023 Magazin