Mega projeler büyük depremlere dayanıklı
Mega projeler büyük depremlere dayanıklı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan: "Türkiye'nin deprem kuşağında olması nedeniyle inşa edilen yol, köprü ve tüneller deprem faktörü ön planda tutularak yapılıyor"
30.01.2020 Bilim ve Teknoloji
İstanbul depremi sonrası hükümet harekete geçti! Talimat verildi
İstanbul depremi sonrası hükümet harekete geçti! Talimat verildi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, tüm GSM operatörleriyle görüşüldüğünü, iletişim altyapılarının her türlü duruma hazırlıklı olması için kapasitenin arttırılması talimatının verildiğini açıkladı.
1.10.2019 Ekonomi
İnternet kullananlara çok önemli uyarı: Sakın ücret vermeyin
İnternet kullananlara çok önemli uyarı: Sakın ücret vermeyin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan; "Veri indirme hızının iyileştirilmesi ve erişim hızında tüketici nezdinde şeffaflığın sağlanması amacıyla 1 Ocak 2019 itibarıyla Adil Kullanım Noktası tamamen kaldırılacak. AKN'nin kaldırılması dolayısıyla aboneler herhangi bir dilekçe vermeyecek. Bu uygulama nedeniyle de ilave ücret alınmayacak. Vatandaşın haksız yere bir hizmetin ödemesiyle karşı karşıyla kalmaması için her türlü çalışmayı yapıyoruz. Biz, vatandaşımızı bu konuda kimseye yem etmek istemeyiz" açıklamasında bulundu.
18.11.2018 Gündem
İstanbul Yeni Havalimanı'nın "uçuş testleri" tamamlandı
İstanbul Yeni Havalimanı'nın "uçuş testleri" tamamlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, İstanbul Yeni Havalimanı'nın uçuş testlerinin tamamlandığını açıkladı.
24.09.2018 Ekonomi