Uğurtan Sayıner

Uğurtan Sayıner

Son dakika uğurtan sayıner haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uğurtan sayıner ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uğurtan sayıner haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uğurtan Sayıner

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uğurtan sayıner gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 uğurtan sayıner haberi bulunmuştur. Tüm uğurtan sayıner haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uğurtan Sayıner son yolculuğa uğurlandı
Uğurtan Sayıner son yolculuğa uğurlandı 'Bizimkiler' dizisinde 'Cemil' karakterini canlandıran tiyatro sanatçısı Uğurtan Sayıner son yolculuğuna uğurlandı.
29.06.2021 Magazin
Uğurtan Sayıner kimdir? Bizimkiler'in 'Cemil'i Uğurtan Sayıner hayatını kaybetti!
Uğurtan Sayıner kimdir? Bizimkiler'in 'Cemil'i Uğurtan Sayıner hayatını kaybetti! Bizimkiler dizisinde Cemil karakteri ile hafızalara kazınan Uğurtan Sayıner vefat etti. Birçok dizi ve filmde yer alan oyuncu, yaşlılığa bağlı nedenlerden dolayı hayatını kaybettiğı belirtildi. Peki, Uğurtan Sayıner kimdir? Uğurtan Sayıner kaç yaşındaydı? İşte Bizimkiler dizisinin 'Cemil' karakteri Uğurtan Sayıner'in hayatı, dizi ve filmleri...
28.06.2021 Gündem
Bizimkiler dizisinin Cemil'i tiyatro sanatçısı Uğurtan Sayıner vefat etti
Bizimkiler dizisinin Cemil'i tiyatro sanatçısı Uğurtan Sayıner vefat etti Türk televizyonuna damga vuran ve 1989- 2002 yılları arasında yayınlanan 'Bizimkiler' dizisinde Cemil karakterine hayat veren tiyatro sanatçısı 77 yaşındaki Uğurtan Sayıner, yaşamını yitirdi. Uğurtan Sayıner'in cenazesi, yarın Karşıyaka Ahmet Piriştina Kültür Merkezi'nde düzenlenecek törenin ardından son yolculuğuna uğurlanacak.
28.06.2021 Magazin
Türkiye'nin en ünlü dairesi satılık!
Türkiye'nin en ünlü dairesi satılık! Türk televizyon tarihinin en sevilen dizilerinden 'Bizimkiler'in çekildiği apartmanda hareketlilik var! ‘Almancıların’ yaşadığı daire satılık... Sabri Bey’e komşu aranıyor. Ancak binanın yaşı nedeniyle henüz alıcı çıkmadı .
30.01.2021 Ekonomi
Uğurtan Sayıner kimdir? Bizimkiler’in Cemil’i Uğurtan Sayıner kaç yaşında? Uğurtan Sayıner’in hastalığı ne?
Uğurtan Sayıner kimdir? Bizimkiler’in Cemil’i Uğurtan Sayıner kaç yaşında? Uğurtan Sayıner’in hastalığı ne? Türkiye dizi sektörüne damga vuran Bizimkiler dizisinin efsane karakteri Cemil karakterini oynayan tiyatrocu Uğurtan Sayıner, hastaneye kaldırıldı. Sanatçı dostlarının yaptığı çağrı üzerine gelen ambulansla Eşrefpaşa Hastanesine götürülen Uğurtan Sayıner’ın hastalığı ve hayatı merak konusu oldu. Peki, 'Uğurtan Sayıner kimdir, kaç yaşında? Uğurtan Sayıner’ın hastalığı ne?
6.08.2020 Gündem
Tiyatrocu Uğurtan Sayıner, hastaneye kaldırıldı
Tiyatrocu Uğurtan Sayıner, hastaneye kaldırıldı İzmir'in Karşıyaka ilçesinde oturan 76 yaşındaki sanatçı Uğurtan Sayıner, yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı.
6.08.2020 Magazin
Perihan Abla ne zaman, nerede çekildi? Perhan Abla dizisi oyuncuları ve konusu
Perihan Abla ne zaman, nerede çekildi? Perhan Abla dizisi oyuncuları ve konusu Türkiye'de dizi kültürünü başlatan Perihan Abla dizisi Türk televizyon tarihinin önemli yapımları arasında gösteriliyor. Perihan abla ve onu çılgınlar gibi seven Şakir'in mahalleli ile yaşadıkları olayları konu alan dizi nostalji kuşağında yeniden yayınlanıyor. Peki, Perihan Abla dizisi kaç yılında çekildi? Perihan abla ne zaman çekildi? Perihan Abla kaç yapımı? Perihan Abla dizisi oyuncuları ve konusu ne? İşte Perihan Abla dizisi hakkında merak edilenler...
8.08.2020 Gündem
Beyaz'ın paylaşımına beğeni yağdı
Beyaz'ın paylaşımına beğeni yağdı Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, sosyal medya hesabından sürpriz bir paylaşımda bulundu.
25.08.2016 Televizyon
Duygulandıran buluşma
Duygulandıran buluşma Uzun yıllar Türkiye’yi ekrana kilitleyen ‘Bizimkiler’ dizisinin ‘Cemil’i Uğurtan Sayıner, Kanal D’de yayınlanan Renkli Sayfalar programına konuk oldu...
28.04.2016 Magazin
Bizimkiler'in Cemil'i canlı yayına çıktı
Bizimkiler'in Cemil'i canlı yayına çıktı Bizimkiler dizisinin Cemil'i Uğurtan Sayıner, Kanal D'de yayınlanan 'Renkli Sayfalar' programına konuk oldu. Programda duygusal anlar yaşandı! Hatta 'Sevim' de koştu geldi!
28.04.2016 Magazin
Küçük Esnaf’tan nostaljİ
Küçük Esnaf’tan nostaljİ ‘Bizimkiler’ dizisinde ‘Cemil’ karakteriyle ‘Sevim Koş’ ve ‘Benim adım Cemil’ sözleriyle fenomen olan Uğurtan Sayıner, ‘Küçük Esnaf’ filminde konuk oyuncu olarak yer aldı...
10.04.2016 Magazin
Bizimkiler'deki Sevim'in Cemil'ine alkol tedavisi
Bizimkiler'deki Sevim'in Cemil'ine alkol tedavisi Bizimkiler dizisinde canlandırdığı 'Cemil' karakteriyle 90'lı yıllara damgasını vuran 71 yaşındaki oyuncu Uğurtan Sayıner, alkol bağımlılığından kurtulmak için İzmir'de tedavi görüyor
20.11.2015 Magazin
O artık fabrikatör
O artık fabrikatör Tam 15 yıl boyunca Bizimkiler dizisindeki Ali rolüyle ekranlara gelen Atılay Uluışık, işadamı oldu
13.11.2008 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Uğurtan Sayıner ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uğurtan sayıner haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.