Uel

Uel

Son dakika uel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uel gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 uel haberi bulunmuştur. Tüm uel haberleri aşağıda listelenmiştir.
CANLI! Krasnodar - Akhisarspor
CANLI! Krasnodar - Akhisarspor UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda henüz puanı bulunmayan Akhisarspor, gruptaki 5. maçında Rus ekibi Krasnodar'a konuk oluyor.
29.11.2018 Futbol
"O günlerden daha tecrübeliyim"
"O günlerden daha tecrübeliyim" Pepe, mücadelenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
30.08.2018 Beşiktaş
Beşiktaş, Partizan hazırlıklarını sürdürdü
Beşiktaş, Partizan hazırlıklarını sürdürdü Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde Partizan ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına Milli Takımlar Hasan Doğan Kamp Tesisleri’nde bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.
21.08.2018 Beşiktaş
CANLI! Burnley - Başakşehir
CANLI! Burnley - Başakşehir Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında deplasmanda İngiliz ekibi Burnley ile karşı karşıya geliyor.
16.08.2018 UEFA Avrupa Ligi
CANLI! Salzburg - Marsilya
CANLI! Salzburg - Marsilya UEFA Avrupa Ligi Yarı Final rövanş maçında Avusturya temsilcisi Salzburg sahasında Fransa temsilcisi Olympique Marsilya'yı konuk ediyor.
3.05.2018 UEFA Avrupa Ligi
Türkiye'den AKPM'ye tepki
Türkiye'den AKPM'ye tepki Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi'nin (AKPM) Türk Heyeti Başkanı Akif Çağatay Kılıç, eski PYD eş başkanı Salih Müslim'i konuşmacı olarak davet eden AKPM'ye tepki gösterdi.
23.04.2018 Dünya
Arsenal işi ilk yarıda bitirdi!
Arsenal işi ilk yarıda bitirdi! UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final ilk maçında Arsenal evinde CSKA'yı ilk yarıda bulduğu gollerle 4-1 yenerek tur kapısını araladı.
5.04.2018 UEFA Avrupa Ligi
Zeytin Dalı Harekatı AKPM Genel Kurulunda tartışıldı
Zeytin Dalı Harekatı AKPM Genel Kurulunda tartışıldı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından, Suriye'de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Genel Kurulunda düzenlenen oturumda tartışıldı.
24.01.2018 Dünya
CANLI! Başakşehir evinde tur peşinde
CANLI! Başakşehir evinde tur peşinde 5 maç sonunda C Grubu’nda 5 puanı bulunan temsilcimiz Başakşehir, evinde bugün UEFA Avrupa Ligi I Grubunda lider Braga’yı konuk ediyor.
7.12.2017 Başakşehir
Özdilek: Tek düşüncemiz kazanmak  olacak
Özdilek: Tek düşüncemiz kazanmak olacak Konyaspor'un teknik direktörü Mehmet Özdilek, "Yarınki maçta tek düşüncemiz kazanmak olacak. Bunun için her yönüyle hazırız." dedi.
6.12.2017 UEFA Avrupa Ligi
CANLI! Ludogorets - Başakşehir
CANLI! Ludogorets - Başakşehir Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi C Grubu beşinci maçında bugün Bulgaristan ekibi Ludogorets ile deplasmanda karşılaşıyor.
23.11.2017 Başakşehir
Monaco, Marsilya'yı farklı yendi
Monaco, Marsilya'yı farklı yendi Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Monaco, Avrupa Ligi'nde Atiker Konyaspor ile aynı grupta yer alan Olympique Marsilya'yı 6-1 mağlup etti.
27.08.2017 Fransa
Beşiktaş - Hapoel Beer-Sheva | CANLI SKOR
Beşiktaş - Hapoel Beer-Sheva | CANLI SKOR Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu rövanş maçında İsrail temsilcisi Hapoel Beer-Sheva'yı konuk ediyor.
24.09.2021 Beşiktaş
Demirtaş’tan CHP’yle koalisyon iması
Demirtaş’tan CHP’yle koalisyon iması HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 1 Kasım milletvekili genel seçimini “barış bloku”nun kazanması gerektiğini ifade ederek, “Barış isteyenlerin hükümet kurabileceği alternatif bir demokratik seçeneği ortaya çıkarabilmeli diye düşünüyorum...
29.09.2021 Gündem
N'aptın sen Beck?
N'aptın sen Beck? Andreas Beck attığı tweet'le sosyal medyayı salladı.
16.09.2015 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Uel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.