Twitter'da yeni dönem başlıyor! Artık ücretli olacak
Twitter'da yeni dönem başlıyor! Artık ücretli olacak Twitter’ın yeni patronu Elon Musk’ın ‘mavi tik’ yani onaylanmış hesapları ‘Twitter Blue’ isimli premium hizmet kapsamına almak istediği ileri sürüldü. Musk’ın ayrıca, sadece ABD, Avustralya ve Kanada gibi ülkelerde kullanıma açık olan bu hizmeti herkese açmak ve fiyatını 4.99 dolardan 19.99 dolara çıkarmak istediği de belirtildi. Eğer Musk dediğini yaparsa Türkiye’deki ‘mavi tik’li kullanıcılar da aylık 19.99 TL gibi bir ücretle karşı karşıya kalabilir.
1.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Twitter Blue hizmet vermeye başladı! Ücretli...
Twitter Blue hizmet vermeye başladı! Ücretli... Twitter'ın ücretli abonelik sistemi Twitter Blue, Avustralya ve Kanada'da hizmet vermeye başladı. Kullanıcıların ayda sırasıyla 3.49 Kanada doları veya 4.49 Avustralya doları ödemeleri gerekiyor. Bu özellik Türkiye’de henüz yok.
5.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Twitter Blue nedir? Twitter Blue ücretli mi? İşte Türkiye fiyatı!
Twitter Blue nedir? Twitter Blue ücretli mi? İşte Türkiye fiyatı! Sosyal paylaşım sitesi Twitter ücretli üyelik modelini devreye aldı. Twitter yıllardır konuşulan ücretli üyeliği uygulamaya koydu. Dünya genelinde yüzlerce milyon kullanıcısı bulunan Twitter, uzun yıllardır karlılık sorunu yaşıyordu. Peki, Twitter Blue nedir? Twitter Blue ücretli mi? Twitter Blue Türkiye fiyatı ne kadar? İşte Twitter Blue özellikleri...
29.05.2021 Bilim ve Teknoloji